Mi ez a sok depresszio, vàlàs, elhagyàs stb?
Gondolom kulfoldon elsz, ott legalabb anyagi gondod nincs. Ez mar valami! Sot sok minden.
Magyarorszagon ez a legnagyobb gond, az anyagiak.
Ezert olvasol olyan sok neked nem tetszo kerdest.
Nyilvan te is azert elsz kulfoldon, mert Magyarorszagon nem voltal boldog, ott te is csak keseregtel. Es keseregnel meg ma is.
Hogy miért érzem magamat rosszul és nyavalygom? Mert váratlan, veszteség ért, amiből próbálok felállni, és az a legkevesebb, hogy ez fáj, ezért mérgelődőm és nyavalygom. Most mégis? Miért kellene visszafognom magamat, az érzelmeimet?
És azt, ami történt, nem lehetet előrelátni, mert akkor nem csak én, de az összes rokonom, és az összes barátom is vak volt, hosszú éveken át.
Igazad van, őrülhették annak, hogy van hol meghúznom, magamat, és még van mit ennem, de amég a bennem lévő elkeseredettség, és düh van, addig egyáltalán nem tölt el örömmel az életem.
Talán ebben az évben sokan lettek munkanélküliek, és ami a céljuk, vagy a reményük volt az mind szertefoszolt. Célok, és remény nélkül pedig nehéz.
A megfáradt emberek egymásba is bele unnak, és ah nincsen meg a közös cél, jönnek a konfliktusok, a válás.
Utána a van aki talál jobbat, van aki nem.
Tudod, rengeteg a megkeseredett ember, aki dolgozik, hazamegy, dolgozik, hazamegy, éppen kitudja fizetni az albérletet, és fogalma sincs miből fog megélni egy év múlva, mert a munkahelye senkinek nem biztos, aztán azon kapja magát, hogy 50éves és nem akarják alkalmazni.
Én már annyit csalódtam, és annyi mindent elvesztettem, mert kihasználtak, hogy azt sem tudom, mi az mosolyogni.
Mosolyogva jobb éhen halni?
Miért gondolja itt nagyon sok ember, hogy külföldön kolbászból van a kerítés, és aki nem panaszkodik, hanem megoldásra, harcra buzdít, az csakis külföldön élhet? Ez mekkora baromság már, ne is haragudjatok!
Igaza van a kérdezőnek. Egymásnak és önmagunknak kell megfelelni, és régen rossz, ha ez a megfelelés az anyagi javakon mérhető! Boldog leszel attól, ha megvan a laptévé? Ha megvetted a házimozit? Bármit, amit megláttál másnál/tévében/szomszédnál? Ha ezek bármelyikére is igen a válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!