A párom nyíltan flörtölget idegen nőkkel a családja jelenlétében. Normális ez?
Tegnap pl. egy étteremben voltunk a rokonaimmal, és az 5 hónapos kislányunkkal.
Kaptunk egy viszonylag helyes felszolgáló hölgyeményt és a pàrom minden egyes alkalommal beszólogatott neki amikor az asztalunkhoz jött. (Hogy mivel megy haza, jön-e érte valaki, nem iszik-e velünk egyet, stb...)
A csaj meg persze adta alà a lovat. Miközben ott ültem mellette kezemben a gyerekkel.
Mikor számon kértem, még ő akadt ki, hogy csak hülyéskedett és mindent felfújok. Én mindenesetre nagyon megalázónak éreztem.
Itthon már persze pitizett, mert tudta, hogy be vagyok rágva...
Te vagy a hülye, hogy ezt eltűröd, már bocs.
Ez a tipikus példája az alá.fölé rendeltségnek ebben a kapcsolatban. Ez egy éretlen idióta, kéne a fenének...
"Tudom, hogy szeret és nagyon nagy szó hogy családot alapított velem."
Esetleg hálálkodni akarsz meg minden sz.rt benyelni, mert öméltósága hajlandó volt családot alapítani Veled?!! Ez ém még csak a kezdet, egy házasság meg az, hogy szültél TE neki egy gyereket, az nem biztosíték ám semmire! Az igazi nehézségek csak most jönnek, amikor vissza kellene fogni magát, de nem tudja, mert nem tart annyira, hogy ne hozzon ilyen kellemetlen helyzetbe.
Más: Az ilyen pincércsaj egy szánalmas riherongy. Voltam az ö helyzetében, mikor egy családapa nekem kezdte el csapni a szelet. Egyértelmü, hogy a feleségre gondoltam, és többet nem mentem az asztalhoz, hanem mást küldtem oda. Erre nem is tudok mit mondani, nyelje el az ilyent a föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!