Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom nyíltan flörtölget...

Anya.mano333 kérdése:

A párom nyíltan flörtölget idegen nőkkel a családja jelenlétében. Normális ez?

Figyelt kérdés

Tegnap pl. egy étteremben voltunk a rokonaimmal, és az 5 hónapos kislányunkkal.

Kaptunk egy viszonylag helyes felszolgáló hölgyeményt és a pàrom minden egyes alkalommal beszólogatott neki amikor az asztalunkhoz jött. (Hogy mivel megy haza, jön-e érte valaki, nem iszik-e velünk egyet, stb...)

A csaj meg persze adta alà a lovat. Miközben ott ültem mellette kezemben a gyerekkel.

Mikor számon kértem, még ő akadt ki, hogy csak hülyéskedett és mindent felfújok. Én mindenesetre nagyon megalázónak éreztem.

Itthon már persze pitizett, mert tudta, hogy be vagyok rágva...

2013. aug. 12. 10:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit kiegyenlítetlennek tűnik nekem ez a kapcsolat. Az nem nagy szó, hogy te vele alapítottál családot? Ha sok nője volt, ígérte, hogy megváltozik? Tudtad, mibe mész bele? Netán meg akartad változtatni?
2013. aug. 12. 12:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Soha sem fog megváltozni, és ne örülj te annak hogy családot alapítottatok! Mert neki a lételeme a nők, ezt te magad is megírtad és gondolom tudod is! Sajnos készülj fel hogy pár év és lelép egy fiatal csajjal! Nem bántásként mondom, de te egyedül maradsz majd a gyerekkel ő pedig éli az életét, vagy úton út félen megcsal!
2013. aug. 12. 13:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a hülye, hogy ezt eltűröd, már bocs.

Ez a tipikus példája az alá.fölé rendeltségnek ebben a kapcsolatban. Ez egy éretlen idióta, kéne a fenének...

2013. aug. 12. 15:25
 14/16 anonim ***** válasza:

"Tudom, hogy szeret és nagyon nagy szó hogy családot alapított velem."

Esetleg hálálkodni akarsz meg minden sz.rt benyelni, mert öméltósága hajlandó volt családot alapítani Veled?!! Ez ém még csak a kezdet, egy házasság meg az, hogy szültél TE neki egy gyereket, az nem biztosíték ám semmire! Az igazi nehézségek csak most jönnek, amikor vissza kellene fogni magát, de nem tudja, mert nem tart annyira, hogy ne hozzon ilyen kellemetlen helyzetbe.

Más: Az ilyen pincércsaj egy szánalmas riherongy. Voltam az ö helyzetében, mikor egy családapa nekem kezdte el csapni a szelet. Egyértelmü, hogy a feleségre gondoltam, és többet nem mentem az asztalhoz, hanem mást küldtem oda. Erre nem is tudok mit mondani, nyelje el az ilyent a föld.

2014. jan. 31. 09:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem hiába is ülnél le megbeszélni vele ezt, hogy kellemetlen és megalázó számodra amit müvel, úgyse fogná fel. Ha elérne addig az agya, hogy befogadja az effajta információt, akkor lenne annyi esze, hogy nem viselkedne így. Èn azt mondom, hogy ez a fajta "típus" nem a szavakra reagál, hanem a viselkedésre.
2014. jan. 31. 09:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem normális a férjed, undorító a viselkedése.
2015. ápr. 6. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!