Üdv mindenkinek aki olvassa. Véleményekre lenne szükségem. A férjem vagy a húgom csinált nagyobb hülyét belőlem?
Saját magad csináltál magadból a legnagyobb hülyét, kedvesem.
A férjed nyílván nem véletlenül lett durva, alkesz, másokra rámászó - itt szoktak a hátárben megbújni a házaspár saját, évek óta ki nem mondott és nagyon keményen meglevő problémái (pl. a no-szex, csak a gyerekért, én jókislány vagyok, nem d_ugunk)!
Ha a húgodat tényleg molesztálták, akkor ő áldozat, kedvesem, nem is kicsit. A szexuális erőszak igen nagy százalékban "családtaggal" történik.
Te pedig idejössz, panaszkodni, hülyét csinálni magadból mártírkodni, AHELYETT, hogy cselekednél.
1. Hogy a húgod igazat mond-e vagy sem, azt azonnal ki tudja deríteni egy pszichiáter, mert a szexuális traumának (a molesztáslás is az) nagyon kemény lenyomatai vannak a lélekben. Mellesleg a testén is kellene lennie egypár jelnek, mert akit molesztálnak, az ellenáll, még kicsi gyerekként is, nemhogy felnőttként.
2. Nem vesztettél el senkit, maximum az apádat, már jó régen. A férjedért, a családodért és a húgodért tehetsz, most. A családoddal tessék bevállalni egy családterápiát, ha nem vállalja a férjed, akkor elválni, a húgoddal pedig rendezni a soraitokat.
Igen,igazad van hülye vagyok és igen sajnálom is magam és igen idejöttem panaszkodni.
A férjemet 18 évesen ismeretem meg és már akkor is nagyon hülye voltam,már akkor alkoholista volt és 2 házasságon túl.Azt gondoltam,hogy majd a szeretetemmel megváltoztatom,pfff.....de ez a mostani kérdésem nem erről szól,hogy én mekkora hülye vagyok.
A húgom meg feltett nekem egy kérdést:Te mit csináltál volna ha az egyik kezedben a ciki a másikban a kv. és közben felhúzzák a pólódat és megfogdossák a melledet?,mert ő megpróbálta viccesre venni....egyet nem kiáltott egy alkalommal sem,mert őt idézem....meghallja a szomszéd és mekkora szégyen.
De mindezeken túl borzalmas volt neki.
A családterápia jó ötlet,erre nem is gondoltam....a gyerekek mindenképpen megérdemlik,hogy túllépjek az árnyékomon.Egy ilyen válaszra vártam azt hiszem,de a húgommal még mindig nem tudom mit kezdjek?Lehet csak rosszul kezelte a helyzetet?nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!