Apának ítéli a bíró az 1 éves picurkámat válás esetén? Mit tegyek?
Apa van gyesen?
Ha te gondozod, nem valószínű, hogy ezért megváltoztatnák. Nem tudnál anyukádhoz addig bejelentkezni?
szia!
Ha anyaotthonba kényszerülnél menni a picivel, a bíróság akkor sem veheti el tőled!Minden esetben az anyát védi a jog. Akkor vehetnék el, ha papírokkal tudja a(volt) férjed igazolni, hogy beszámíthatatlan vagy, kórházi kezelés alatt állsz, valamilyen hosszútávú idegbetegség áll fenn nálad...de ezek extrém esetek, és szerintem nálad nem áll fenn.
Az, hogy saját lakás, vagy albérlet, teljesen mindegy, a lényeg az, hogy van! Ha hajléktalan lennél, akkor az apához kerülne, de azt senki se nézi, hogy te albérletben laksz. Én is albiban lakom, mégis nekem ítélték a gyereket.
Albérletben lakni nem valami lealacsonyító dolog, csak egyesek szeretik ezt hinni, főleg, ha ők maguk nem laknak ott. Nyugaton az emberek lakást általában nem is vásárolnak, csak bérelnek, ha vásárolnak, akkor az már ház.
Ne izgulj, nem fogják elvenni a babádat.
Neked fogják ítélni...
Ez is érdekes, hogy mindig a pasinak van háza, sok pénze, a nőnek meg semmije...szép kis állapot. Mindig a nő szív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!