Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apának ítéli a bíró az 1 éves...

Apának ítéli a bíró az 1 éves picurkámat válás esetén? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én csak albérletet tudok fűzetni,van jövedelmem havi kb 120 ere.Most anyós meg odaajándékozta a fiának az egyik lakását,és így férjemnek van saját lakás.Nem iszok nem drogozom stb,és a gyereket maximálisan ellátom.Imádom!
2009. okt. 27. 11:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy éves gyerek esetén csak komoly indok alapján adják az apának a gyerekfelügyeletet. Ez nem tűnik annak. Kisgyereknek nagyon fontos, hogy az anyja legyen mellette.
2009. okt. 27. 11:41
 2/9 anonim válasza:
100%
Szia, sziasztok. Szerintem csak azért, mert az apának van egy saját lakása, még nem ítélik neki a gyermeket. Ha semmit nem tud felhozni ellened, csak azt, hogy albérletben laksz, akkor nem fogják neki ítélni. Szépen megállapítanak egy havi összeget, amit ő fog adni neked / gyerektartás/, és kész. A többivel ne törődj, a gyermekre koncentrálj, és magadra. Félned semmitől sem kell szerintem.
2009. okt. 27. 11:44
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Hogy jutottatok el egy év +9hó alatt a vállásig? Sajnálom.
2009. okt. 27. 11:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Apa van gyesen?

Ha te gondozod, nem valószínű, hogy ezért megváltoztatnák. Nem tudnál anyukádhoz addig bejelentkezni?

2009. okt. 27. 11:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedeves utolsó! Mi szülés után 9 héttel jutottunk el a válásig. Hidd el meg volt rá az indokom, h elváljak. Kedves kérdező! Én sokkal rosszabb helyzetben voltam mmint te, a férjem meg jobb helyzetben mint a te férjed, és természetesen én kaptam meg a gyereket, ez nem volt kérdéses.
2009. okt. 27. 11:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy 1 éves babának az anyukája mellett van a helye! Ha el tudod tartani, nem vagy elmebeteg, drogos, alkoholista stb. (gondolom nem vagy egyik sem :) ),akkor nem ítélik az apának, hiába van saját lakása. Magyarországon ilyen szempontból "anyaközpontúság" van. Tényleg nagyon erős indok kell, hogy az anyától elvegyenek egy gyereket.
2009. okt. 27. 12:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Ha anyaotthonba kényszerülnél menni a picivel, a bíróság akkor sem veheti el tőled!Minden esetben az anyát védi a jog. Akkor vehetnék el, ha papírokkal tudja a(volt) férjed igazolni, hogy beszámíthatatlan vagy, kórházi kezelés alatt állsz, valamilyen hosszútávú idegbetegség áll fenn nálad...de ezek extrém esetek, és szerintem nálad nem áll fenn.

2009. okt. 27. 12:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Az, hogy saját lakás, vagy albérlet, teljesen mindegy, a lényeg az, hogy van! Ha hajléktalan lennél, akkor az apához kerülne, de azt senki se nézi, hogy te albérletben laksz. Én is albiban lakom, mégis nekem ítélték a gyereket.

Albérletben lakni nem valami lealacsonyító dolog, csak egyesek szeretik ezt hinni, főleg, ha ők maguk nem laknak ott. Nyugaton az emberek lakást általában nem is vásárolnak, csak bérelnek, ha vásárolnak, akkor az már ház.

Ne izgulj, nem fogják elvenni a babádat.

2009. okt. 27. 15:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Neked fogják ítélni...

Ez is érdekes, hogy mindig a pasinak van háza, sok pénze, a nőnek meg semmije...szép kis állapot. Mindig a nő szív.

2009. okt. 27. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!