Szerintetek mennyire lenne korrekt ha én mondanám meg neki?
Megpróbálom röviden és tömören összefoglalni:
Az öcsém 20 éves (én 21 ha ez számít) és 3 éve van egy barátnője aki itt lakik velünk, soha nem fizetett a 3 év alatt semmit, de e mellett dolgozik, tehát pénze van.
Alapvetően rendes lány, csak nagyon elegem/elegünk van már belőle, ránk telepedett, az összes rokonunknál megpróbálta bedobni magát,hogy elfogadják, (több kevesebb sikerrel) ezzel is erősítve a tudatot,hogy ő a család tagja (akar lenni, de ő már annak érzi magát)
S hogy mi a bökkenő?Az,hogy a 3 év alatt az öcsém háromszor dobta ki, de a lány mindig visszakönyörögte magát (szó szerint könyörgött), az öcsém pedig egy nem túl határozott egyéniség, így a csaj mindháromszor sikerrel járt.Öcsém most úgy van,hogy neki megfelel, ha lesz jobb akkor majd vált (ezzel teljesen tisztában van a csaj is) és 3 éve várjuk a "jobbat", de nem jön, én viszont szeretném megmondani a csajnak,hogy nagyon elegünk van belőle, 3x lett kidobva, én is tudom és ő is tudja hogy csak azért van itt mert az öcsém nem mer neki nemet mondani.
Viszont öcsémnek biztosan nem tetszene, mert ezzel rávilágítok arra,hogy mennyire határozatlan és mivel tudja hogy ez egy gyenge pontja nem fog neki örülni (ugye senki sem szereti ha a gyenge pontjára rávilágítanak)
Mi a véleményetek?Lépjek az ügyben, vagy várjak még a "jobbra"?
A lány egyébként tényleg szerelmes, ezért ennyire gátlástalan az ügy érdekében.(Öcsém viszont nem szerelmes,kicsit sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!