Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így a párom?

Miért viselkedik így a párom?

Figyelt kérdés
Elvárja, hogy mindennap legyen főzve rá, tiszta ruha legyen rajta stb. Az előbb is ordítozott velem amiért még nincs összehajtogatva a tegnap kimosott ruha. Mondtam neki, hogy egész héten dolgoztam és szeretnék egy kicsit pihenni. A munka mellett alig van időm valamire. Miért nem érti ezt meg?
2013. aug. 11. 11:50
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Sok értelmes és hasznos választ kaptál. Sokan leírták a véleményüket is. Az, hogy nem az amit hallani (olvasni) szeretnél, arról senki nem tehet.
2013. aug. 11. 12:07
 22/33 A kérdező kommentje:
Ki kel rugni. Csak ezt tudjátok mondani... Az a baj, hgy azért van sok válás mert az emberek minden hülyeség miatt lelécelnek.
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

"Egyetlen egy értelmes és hasznos választ sem tudtok adni."

Ok akkor: azért viselkedik így, mert egy elkényeztetett hülyegyerek, te pedig kiszolgálod és hagyod, hogy ordítozzon veled. Azért nem érti meg, hogy szeretnél egy kicsit pihenni, mert nem vesz emberszámba.

24/33 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak azt mondták, hogy ki kell rugni, hanem azt is, hogy be kéne szállnia a házimunkába és akkor meg lenne oldva, erre te azt nem akarod, mert nem tudja normálisan megcsinálni, rendetlenség lenne. Hát ha neked semelyik válasz nem hasznos, akkor milyen választ adjunk? Tűrj ha neked így jó, vagy szólj rá, hogy ne ordítson, mert orrba vágod.
2013. aug. 11. 12:09
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Akartam tanácsot adni jómagam is, de olvastam a többi hozzászólásodat, és így végképp nem értem minek írtál ki kérdést. Végül is nekem az jött le, hogy neked nagyon is megfelel ez az állapot. Akkor mi a gond??

Akkor miért panaszkodsz??

Tessék szépen összehajtani a ruhát, tessék megfőzni, tessék úgy ugrálni ahogy a párod fütyül, és ő cserébe nem fog ordibálni veled.. Nem kell elköltözni, nem kell hogy tönkremenjen a kapcsolatod, de panaszkodni sem kell, végül azt eszed amit megfőztél..

Ha neked így jó akkor a kérdés teljesen értelmetlen volt..

Azt hogy mások mit csinálnának, leírták. Jómagam is hasonló dolgokat csinálnék mint amit tanácsoltak.. de miért is kéne a szánkat tépni, ha neked úgy jó ahogy van???

Szóval ha jó tanács kell akkor igyekezz mindent megcsinálni és a párod elégedett lesz veled..

2013. aug. 11. 12:13
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Akkor listázzuk ki a lehetőségeidet:

-kirakod a pasit (de ezt nem akarod)

-ráveszed, hogy segítsen neked (ezt sem akarod)

-tűrsz tovább (ezt sem akarod)

-megpróbálsz vele elbeszélgetni, hogy te is szeretnél pihenni (gondolom már réges rég megtörtént többször is, csak a pasit nem érdekli)

Más lehetőség pedig nincs.

Szerény véleményem szerint ennek az embernek te nem a párja, hanem a lábtörlője vagy, de ha benned nincs meg az elhatározás ennek megváltoztatására, akár drasztikusabb eszközökkel, akkor nem lehet mit tenni.

2013. aug. 11. 12:24
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha ordibál és csicskáztat, hagyd el. Nem értem, mi tart valakit egy ilyen pocsék kapcsolatban?? Nem hinném hogy muszály elviselned!
2013. aug. 11. 12:42
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Haha igazi madár vagy, hogy ezt hagyod!
2013. aug. 11. 12:43
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Oké, akkor tűrd el, de ne sírj! Megválztoztatni nem fogod.

Sok szerencsét.

2013. aug. 11. 12:44
 30/33 anonim ***** válasza:
78%

Mert te is ehhez szoktattad hozzá. Páromat is kiszolgálta az anyja, de mikor összeköltöztünk, hozzám idomult. Mindent együtt csináltunk, és mind a mai napig így működik.

Lehet, hogy párodat a nagyi kényeztette el, de megnevelhetted volna már te is.

2013. aug. 11. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!