Miért viselkedik így a párom?
"Egyetlen egy értelmes és hasznos választ sem tudtok adni."
Ok akkor: azért viselkedik így, mert egy elkényeztetett hülyegyerek, te pedig kiszolgálod és hagyod, hogy ordítozzon veled. Azért nem érti meg, hogy szeretnél egy kicsit pihenni, mert nem vesz emberszámba.
Akartam tanácsot adni jómagam is, de olvastam a többi hozzászólásodat, és így végképp nem értem minek írtál ki kérdést. Végül is nekem az jött le, hogy neked nagyon is megfelel ez az állapot. Akkor mi a gond??
Akkor miért panaszkodsz??
Tessék szépen összehajtani a ruhát, tessék megfőzni, tessék úgy ugrálni ahogy a párod fütyül, és ő cserébe nem fog ordibálni veled.. Nem kell elköltözni, nem kell hogy tönkremenjen a kapcsolatod, de panaszkodni sem kell, végül azt eszed amit megfőztél..
Ha neked így jó akkor a kérdés teljesen értelmetlen volt..
Azt hogy mások mit csinálnának, leírták. Jómagam is hasonló dolgokat csinálnék mint amit tanácsoltak.. de miért is kéne a szánkat tépni, ha neked úgy jó ahogy van???
Szóval ha jó tanács kell akkor igyekezz mindent megcsinálni és a párod elégedett lesz veled..
Akkor listázzuk ki a lehetőségeidet:
-kirakod a pasit (de ezt nem akarod)
-ráveszed, hogy segítsen neked (ezt sem akarod)
-tűrsz tovább (ezt sem akarod)
-megpróbálsz vele elbeszélgetni, hogy te is szeretnél pihenni (gondolom már réges rég megtörtént többször is, csak a pasit nem érdekli)
Más lehetőség pedig nincs.
Szerény véleményem szerint ennek az embernek te nem a párja, hanem a lábtörlője vagy, de ha benned nincs meg az elhatározás ennek megváltoztatására, akár drasztikusabb eszközökkel, akkor nem lehet mit tenni.
Oké, akkor tűrd el, de ne sírj! Megválztoztatni nem fogod.
Sok szerencsét.
Mert te is ehhez szoktattad hozzá. Páromat is kiszolgálta az anyja, de mikor összeköltöztünk, hozzám idomult. Mindent együtt csináltunk, és mind a mai napig így működik.
Lehet, hogy párodat a nagyi kényeztette el, de megnevelhetted volna már te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!