A párom folyton hitelbe vásárol cigit magának. Egy hónapban kb húszezer megy el cigire amit nekem mondanak, hogy fizessem ki. Hogyan szokassam le róla a páromat?
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 11:16
11/57 anonim válasza:
Sohasem hallottam még, hogy cigit is adnak hitelbe, szép kis kereskedõk.
12/57 A kérdező kommentje:
Dohányt és nem a boltban adják.
Hiába mondom a páromnak őt nem érdekli. Szerdán fizettem ki 14000 forintot cigire de már 5000 forintal megint tartozik.
2013. aug. 11. 11:36
13/57 anonim válasza:
itt a cigi az füves cigit jelent??
mert nekem is gyanús h vki kiadja hitelre amúgy.
De most komolyan kérdező te hülye vagy??? mondj már egy indokot(azon kívül h szereted) h minek vagy vele? Kihasznál, csak a pénz miatt kellesz neki, uralkodik rajtad, zsarol. Bár sztem te pont az a típus vagy aki élete végéig hagyja magát elnyomni, itt persze jön sírni de sosem fog tenni ellene h jobb legyen neki.
Elmondtuk, egyetlen megoldás h nem fizetsz, persze a normálsi emberek 99%-a már le is lépett volna de neked jól esik ülni a kakiban és panaszkodni
14/57 A kérdező kommentje:
A dohány az amiből otthon cigit lehet tölteni... Nem fogom elhagyni a páromat és nem is ez volt a kérdés, hogy elhagyjam vagy sem.
2013. aug. 11. 11:42
16/57 A kérdező kommentje:
Valahogy le kellene szoknia a cigiről.
2013. aug. 11. 11:46
17/57 anonim válasza:
ő nem egy kisgyerek h meg akard nevelni. vagy elfogadod és szereted így vagy lépsz
18/57 anonim válasza:
Ez neki nem cigi, nem dohány, hanem kábítószer. Szokj hozzá a gondolathoz, hogy ezt te egyedül már nem tudod megoldani.
19/57 A kérdező kommentje:
Milyen kábítószeről beszélsz te elmebeteg???
2013. aug. 11. 11:53
20/57 anonim válasza:
A dohány kábítószer, függőséget okoz, kemény függőséget. A függőt nem érdekli milyen bajba sodorja a szeretteit. Ez történik most. Nincs reményed csak ha elhagyással fenyegeted vagy ha fizetsz. Ha neked ennyit ér valaki aki átver élvezd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!