A párom munka után mindig elmegy a maszek munkákat csinálgatni és sokszor csak hajnal egykor jön haza. Azt mondja így van pénz, én ezt megértem de rám sosincs ideje. Mit tegyek? Szakítsak vele?
Kb 2 hetente felteszi ezt a kérdést, kicsit átfogalmazva.
Lehet, azon gondolkodik napi 8 órában, hogy legközelebb hogy írja ki.
igen, gyanús, hogy ez is ő
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kedves Kérdező!
Te konkrétan mennyi pénzt hozol haza?
Ezen elgondolkodtál már?
Szia.
Gábor vagyok. Én jelenleg egy helyen melózom, van egy fiam és egy feleségem. Ketten dolgozunk a családban,de nincs meg az anyagi kényelem. Engem rohadtul flusztrál, hogy hó végére nincs pénz az Én zsebemben. Én is mellékest keresek mert másképp nem tudok változtatni és megadni a családomnak a szükséges dolgokat. Ha lenne maszek melóm én is éjszaka esnék haza. Persze ez is visszaüthet sokféleképpen. Rámehet az egészségre illetve a kapcsolatokra is. A hétvége legyen a családé! Én ezt vallom. Persze ez is nehéz. A párkapcsolatban nagyon fontos a tolerancia. Ha szeretitek egymást akkor keressétek meg a középutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!