Külön bulizást mindenképpen "muszáj engedni"?
Nem szó szerint értem, de ha látom, hogy a páromat zavarja, hogy nélküle megyek el (mert őt nem hívták meg) akkor nem megyek el. Szombaton lesz egy buli, szeretne elmenni, megkérdezte a véleményem, azt mondtam, én nem szeretném ha elmenne. Megértette, de nem tudom elmegy-e. Nem fogom megtiltani mert ugye ezt nem tehetem.
Másnál ez hogy megy? Fiatalok vagyunk, gyerek nincs. Én sem járok bulizni, kikapcsolódni vele is tudok, nem kell ahhoz elmenni és berúgni a haverokkal.
Tudsz vezetni? Van másik kocsitok vagy tudsz kérni egyet? Menjél érte. Ittasan semmi esetre se vezessen. A helyedben én azért nem engedném, mert ennyire felelőtlen és nem azért, mert mi van, ha félrekacsint...
Nálunk fordított a helyzet, mivel nekem van nagyobb baráti köröm, így én járok gyakrabban el társaságba/vendégségbe (de nem vagyok az a bulizós fajta), viszem, amikor csak lehet és van hozzá kedve. Van azonban, amikor kifejezetten küldöm, hogy menjen el a haverjával már valahova. És ha isznak kicsit, hát bumm.
Előttem eljegyzett egy lányt, és amikor az szakított vele, rá kellett jönnie, hogy teljesen leépültek a baráti kapcsolatai. 2, de inkább 1,5 jóbarátja maradt. Szerintem ez nem normális és örülök, ha az én baráti körömben megtalálja a maga társaságát.
31/N
jólírta az előttem szóló.
haverokra igenis szükség van, és nehogymár a kapcsolaton belül ilyen olyanok legyenek h az egyik nemengedi el a másikat, merthogy jajj, félrekacsint, meg jajjj, inni fog.
ésakkor mivan, ha félévente eccer megiszik pár sört a haverokkal? nincs ebbe semmi, teljesen normális. ő nem a rabszolgád, és nem a játékbábúd h megszabd neki h mit csinálhat és mit nem.
ha tudsz vezetni, menj érte, ha meg nemtudsz, akkor küldj érte egy taxit.
1. Nem tudok vezetni
2. Nem tudok senkit érte "küldeni", mert ugyan ki vállalná el, hogy hajnali 3kor autóba ül?
3. Nincs taxira 15-16 ezer forintom. (Vagy több.)
4. Nem félévente egyszer, hanem hetente egyszer megy el sörözni. Eddig sohasem volt probléma, csak most MÁSIK VÁROSBA mennek.
De azért köszönöm az ötleteket. Egyébként ha egy baráti kapcsolat azért romlik meg, mert 1 bulit kihagy a párom, akkor az már igazi barátság.
Ha hetente, az más. És a férfiaknál másképp van, egy kihagyott buli a legritkább esetben megy a barátság rovására, hacsak nem épp legénybúcsúról van szó ;)
A lényeg, hogy ha nem találtok semmilyen megoldást arra, hogy ne részegen üljön be az autóba, akkor tényleg ne engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!