Külön bulizást mindenképpen "muszáj engedni"?
Nem szó szerint értem, de ha látom, hogy a páromat zavarja, hogy nélküle megyek el (mert őt nem hívták meg) akkor nem megyek el. Szombaton lesz egy buli, szeretne elmenni, megkérdezte a véleményem, azt mondtam, én nem szeretném ha elmenne. Megértette, de nem tudom elmegy-e. Nem fogom megtiltani mert ugye ezt nem tehetem.
Másnál ez hogy megy? Fiatalok vagyunk, gyerek nincs. Én sem járok bulizni, kikapcsolódni vele is tudok, nem kell ahhoz elmenni és berúgni a haverokkal.
nem muszály, de azért ajánlott.
attól függ hová megy bulizni, de néha engedd meg neki....néha meg menjetek el eggyütt is bulizni...jó azért az:)
Én már nem vagyok fiatal.Soha nem értemn,hogy miért természetes,hogy ha egy fiatal pár külön megy bulizni.Az még elfogadható,ha a munkahelyen valakinek névnapja van stb,de egy bulira,ahova csak az egyiket hívják meg,nem mentem volna soha sem.Elég baj egy kapcsolatban,ha kell a külön szórakozás.
Beszélj a pároddal,de természetesen ne tiltsd meg neki.Ha részegen jön haza,akkor sincs feltétlenül baj.Utána beszélgess el vele erről.Ha viszont a többet ivás nála rendszeres,akkor már valóban baj van.
Szia! Engem nem zavar(na) ha a parom elmenne szórakozni a haverjaival néha...igen ritkán teszi...sőt néha én mondom neki, hogy szánjon több időt a barátaira...
Én is ritkán megyek a bnőimmel, de néha azért egy-egy du, estefele elmegyek velük is, legtöbbszőr olyankor ha a párom nincs otthon, vagy dolga van...
de egy nagyobb ünnepségre már nem esne jól ha nélkülem menne, sőt az sem ha rendszeressé válna a haverokkal való sörözés...
mi általában együtt szórakozunk közösek a barátaink, jl megvagyunk:)
szerintem beszéld meg vele azt, amit ide leirtal...hátha hat Rá...
mi nem megyünk egymás nélkül szinte sehova
max ha melos munkatársakkal ment zártkörü buliba,de onnan hozzám jön haza(nem lakunk együtt),és olyankor nem iszik sokat.Ha vele vagyok,akkor ihat amennyit akar,vele vagyok,nem lehet baja,de ha nélkülem van,akkor ne igyon annyit ami megárt.
22/L (24/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!