Tegnap voltunk Vendel napi búcsúban. Kb másfél órás út autóval. Szerettem volna, ha négyen megyünk. Anyukám, én, barátom és az ő anyukája. Azt mondta ne hívjam el az anyukáját, ezért csak hárman mentünk. Vittünk egy kaktuszt neki, nagyon örült, és megjegyezte, hogy ő is szívesen eljött volna. Szarul érzem magam, hogy nem hívtuk el, pedig a kocsiban volt elég hely. De a barátom nem akarta, hogy az anyukája jöjjön. Szerintetek miért?
2009. okt. 26. 13:28
1/9 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg a barátodat?
Mi mégis honnan tudjuk? Nézzek bele a kristálygömbbe? Lehet, hogy összevesztek, nem?
2009. okt. 26. 13:30
2/9 anonim válasza:
Lehet, hogy más stílusa van, mint a te anyukádnak és a barátod azt hitte, hogy szégyenkezne miatta.
2009. okt. 26. 13:30
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, nézz bele a kristálygömbödbe...
Nem vesztek össze, ott voltam náluk hétvégén, nem láttam semmi olyat, ami választ adott volna erre a kérdésemre.
Már kérdeztem. Nem válaszolt rá.
2009. okt. 26. 13:38
4/9 A kérdező kommentje:
Jó alkalom lett volna hogy az anyukáink megismerjék egymást.
2009. okt. 26. 13:39
5/9 anonim válasza:
Ha ennyit se tudtok megbeszélni, akkor nincs semmi jövöje a kapcsolatotoknak. Ha anyukád meg akart volna vele ismerkedni, akkor ott maradhatott volna a barátod anyukájánál.
2009. okt. 26. 13:41
6/9 A kérdező kommentje:
Nem értek veled egyet, de nem állok le vitázni. Úgy lett megbeszélve, hogy majd megismerik egymást, nem pedig az, hogy anyukámat ott hagyom egyedül a barátom anyukájával. Hívatlanul anyu se szeret menni sehova.
2009. okt. 26. 13:44
7/9 anonim válasza:
Ne haragudj,de minek teszed fel a kérdést, ha egyik válasz sem tetszik? Erre tényleg nem lehet mit válaszolni, mindenki tud találgatni, szuper kis sztorikat tudunk mi válaszadók gyártani, de valószínűleg köze nem lesz az igazsághoz.
A választ egyetlen ebmer tudja,a barátod.
2009. okt. 26. 16:03
8/9 A kérdező kommentje:
Mindegyik válaszra zöld kézfejet nyomtam. Az, hogy 2 válasszal nem értek egyet, nem biztos, hogy más nem tudja a választ. Hátha...
2009. okt. 26. 16:47
9/9 anonim válasza:
Már bocs,de honnan tudná erre a választ itt bárki is?
Ezt te sem gondolod komolyan.Miért nem beszélsz a barátoddal róla?Ha ennyire rossz köztetek a kommunikáció akkor valóban kétes a kapcsolat jövője.
Mit mondott miért nem akarja,hogy az anyja is veletek menjen?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!