Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akarta, hogy az...

Miért nem akarta, hogy az anyukája is eljöjjön?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk Vendel napi búcsúban. Kb másfél órás út autóval. Szerettem volna, ha négyen megyünk. Anyukám, én, barátom és az ő anyukája. Azt mondta ne hívjam el az anyukáját, ezért csak hárman mentünk. Vittünk egy kaktuszt neki, nagyon örült, és megjegyezte, hogy ő is szívesen eljött volna. Szarul érzem magam, hogy nem hívtuk el, pedig a kocsiban volt elég hely. De a barátom nem akarta, hogy az anyukája jöjjön. Szerintetek miért?
2009. okt. 26. 13:28
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Miért nem kérdezed meg a barátodat?

Mi mégis honnan tudjuk? Nézzek bele a kristálygömbbe? Lehet, hogy összevesztek, nem?

2009. okt. 26. 13:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy más stílusa van, mint a te anyukádnak és a barátod azt hitte, hogy szégyenkezne miatta.
2009. okt. 26. 13:30
 3/9 A kérdező kommentje:

Igen, nézz bele a kristálygömbödbe...

Nem vesztek össze, ott voltam náluk hétvégén, nem láttam semmi olyat, ami választ adott volna erre a kérdésemre.

Már kérdeztem. Nem válaszolt rá.

2009. okt. 26. 13:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Jó alkalom lett volna hogy az anyukáink megismerjék egymást.
2009. okt. 26. 13:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyit se tudtok megbeszélni, akkor nincs semmi jövöje a kapcsolatotoknak. Ha anyukád meg akart volna vele ismerkedni, akkor ott maradhatott volna a barátod anyukájánál.
2009. okt. 26. 13:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem értek veled egyet, de nem állok le vitázni. Úgy lett megbeszélve, hogy majd megismerik egymást, nem pedig az, hogy anyukámat ott hagyom egyedül a barátom anyukájával. Hívatlanul anyu se szeret menni sehova.
2009. okt. 26. 13:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,de minek teszed fel a kérdést, ha egyik válasz sem tetszik? Erre tényleg nem lehet mit válaszolni, mindenki tud találgatni, szuper kis sztorikat tudunk mi válaszadók gyártani, de valószínűleg köze nem lesz az igazsághoz.

A választ egyetlen ebmer tudja,a barátod.

2009. okt. 26. 16:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindegyik válaszra zöld kézfejet nyomtam. Az, hogy 2 válasszal nem értek egyet, nem biztos, hogy más nem tudja a választ. Hátha...
2009. okt. 26. 16:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Már bocs,de honnan tudná erre a választ itt bárki is?

Ezt te sem gondolod komolyan.Miért nem beszélsz a barátoddal róla?Ha ennyire rossz köztetek a kommunikáció akkor valóban kétes a kapcsolat jövője.

Mit mondott miért nem akarja,hogy az anyja is veletek menjen?

2009. okt. 26. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!