Nektek tetszik a Klotild név?
Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 22:24
21/30 anonim válasza:
Sajnalom de nekem is a 'klotyo' szo jut eszembe rola... szal Nem Tetszik!!
22/30 anonim válasza:
így hívtàk az ofőm, egy gonosz vén tyúk volt. ő az egyetlen tanárom 24 év tanulás után, akit nem szerettem.
23/30 anonim válasza:
Nekem egy kacsa jut erről a névről az eszembe.
Szerintem biztos átkeresztelkednék ha Klotild lennék.
Mondjuk majdnem hülye nevet kaptam a férfi soviniszta apám,mivel ő Ernő,Ernának akart keresztelni.
Hál istennek anyám őrjöngött.
25/30 anonim válasza:
Nem, egy kotlós tyúk jut eszembe róla.
26/30 anonim válasza:
Nekem meg a szép Klotild palota jut eszembe. Szép, büszke név. Akik meg olyan butaságokat irtak, hogy hogyan lehet csufolni, gondoljanak a saját nevükkel kapcsolatban valami ocsmány csufolásra. Biztosan van!!!
27/30 anonim válasza:
Nem tetszik sajnos. Van pár név: Klotild, Matild, Kunigunda, amiktől egyszerűen ráz a hideg.
28/30 anonim válasza:
"(Én Zsóóóó-fika-fika-fika voltam)"
Én is :DDDD
Amúgy nekem ez "tyúknév" :D
29/30 anonim válasza:
Az én nevem Andi és mindenki úgy csúfolt, hogy törpe. Na erre varrjatok gombot. Mindegy, hogy minek nevezitek, aki olyan azt csúfolni fogják.
30/30 A kérdező kommentje:
27 Pedig szerintem a Matild szép név...
A Klotildról nekem is a klotyó és egy kotlós tyúk jut az eszembe. Csak érdekelt a közvélemény:)
2013. aug. 7. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!