Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már elmezavar? Mit csinálja...

Ez már elmezavar? Mit csináljak, hova fordulhatok segítségért?

Figyelt kérdés

A férjem édesanyjáról van szó.Szerintünk nincs rendben nála valami,és ennek jelei is vannak.Reggel első dolga, hogy megissza a "magáét", aztán jöhet a kávé!Napközben ha kissé idegesebb hangulatban van beveszi a nyugtatóját. Rám késsel támadt egy kisebb vita alkalmával, az apósomat fenyegeti, hogy leszúrja,hogy nem válltja ki a szívgyógyszerét.Szegény már az öngyilkosságon gondolkozik. Az utcára kimegy és ott kiabál.De mindez csak órákig tart,és utánna lenyugszik.Csakhogy ez már tönkre teszi a családunkat!Egyszerüen nem tudom hová forduljak segítségért.A háziorvos nem tud segíteni,legalábbis ő ezt mondja.A kislányomat nem engedem a közelébe mert nem tudom mikor jön rá ismét valami roham.

Kérlek adjatok tanácsot,mit tehetnék, hogy elvigyék valami olyan helyre ahol hasonló helyzetű emberek vannak!

2009. okt. 25. 17:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak alkoholista, és az is segít, ha eldugjátok előle az italt.
2009. okt. 25. 18:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Miert, a mama elmenne a szervezetbe, vagy a csaladsegitobe? Nem, oda sem menne el. Tudom, hogy o azt allitja, hogy o nem beteg, de ti tudjatok, hogy o bizony az! Eppen ezert irtam, hogy elmegyogyintezet! Eloszor haziorvos, es csapjatok a haziorvos asztalara, tole kerdezd, tole kerjel segitseget! Nemcsak hogy tonkrementek ti is, hanem eletveszelyes is az oreg. Meghogy kessel rohangal?!
2009. okt. 25. 18:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szoktak őrültektől engedélyt kérni? Ha veszélyes, egyszerűen fogják és viszik.
2009. okt. 25. 18:29
 14/15 anonim ***** válasza:
35%

Nem Ez így teljesen normális!!!

Mint ahogy az is amit ilyenkor tenni kell!!

Rakjál 3-4 szem krumplit egy harisnyába zárd meg a szobaajtót amikor bent van aztán addig verd a roh@dékot amíg mozog!!!

2009. okt. 25. 19:03
 15/15 anonim ***** válasza:
7%

Az hogy 80-as évek divatja BRONX ban vagy brooklyn ban...

Már csak a magnó hiányzik a válladról!!

2009. okt. 25. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!