Ha nyernél egy nagyobb összeget - pl. lottón -, milyen hatással lenne rád, s a családodra? Pozitív, vagy negatív hatása lenne a nyereménynek? Mennyire változna meg az életed, életetek?
Ha megnyerném a lottón azt a nagy összeget, nyilván pozitív hatással lenne rám! Nyilván megváltozna az életem, de nem annyira mint ahogy most élek..Nyilván kifizetnénk belőle dolgokat,elköltöznék innen ahol lakom..stb..stb
Viszont nem cseszném el,hisz kell tartalékolni,későbbi időkbe,na meg nem adnék "hirtelen jött barátoknak"
kedves válaszolók!
úgy írjatok, hogy a 6os lottó nyertesének írtok, a kérdező személyében?
Lehet nem is olyan jó érzés megnyerni a lottót??
rendezném a közeli barátaim jelzáloghiteleit, és elhelyeznék nekik annyi pénzt egy számlára, h életük végéig ne legyen gondjuk a lakásfenntartással. :) de nem nyúlhatnának a pénzhez, csoportos beszedési megbízással menne a rezsiköltség. a többiért ők is meg tudnak dolgozni, hiszen az egész fizetésüket magukra költhetnék így :D
a többit olyan dolgokba fektetném, ami biztos passzív jövedelmet nyújt életem hátralévő részére. ebből utazgatnék, autót vennék, lakást újítanék fel.
nagyon erős önuralom kell hozzá, de nem kezdeném el szórni azonnal két kézzel. minden hónapban csak a kamatot venném fel, ami még így is elég komoly jövedelemnek számítana.
Na kivancsi leszek ki hurrog le:))
En a penzt odaadnam az altalam megvalasztott raszoruloknak vagy olyan vallalkozasokba fektetnem melyekbol a triplajat kihozom s majd az osszegbol olyan helyekre epitek "eletet" ahol meg ivoviz sincs !!! Szerintem ez fontosabb azert mint vagy 30 luxuskocsit venni s villogtatni oket, de izlesek es pofonok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!