20 év van köztünk a barátnőmmel, lehetséges így egy kapcsolat?
szerelem szerelem
átkozott gyötrelem
mért nem virágoztál
minden fa tetején
Ha jól érzed magad vele, akkor miért ne? Pár éven belül talán túl öregnek fog kinézni hozzád, de talán nem. Max. akkor lehet gond belőle, ha együtt maradtok, és te majd szeretnél gyereket. Vagy ő szeretne gyereket most, és te még nem vagy kész rá.
Erről ennyit tudok mondani.
22/L
Én 18/l vagyok, a párom 38/f. 2 éve tökéletesen működik a kapcsolatunk. Minket nem érdekel, hogy a többi ember mit gondol, nekünk ez így jó, még mindig szerelmesek vagyunk egymásba. :)
Próbáljátok meg, ha nem megy, akkor nem megy, ha igen, akkor meg boldogok lesztek. :)
Miért ne működhetne? Ha mindketten egyformán így éreznétek akkor nem lenne vele semmi gond. Egyetlen kapcsolatban sincsen biztosíték arra, hogy együtt maradtok,akár 1 év a korkülönbség, akár 20, mégis van ami sikerül, van ami nem.
A baj az, hogy a barátnőd nem érzi ezt, hogy neki kétségei vannak. Ha ő nem érzi megfelelőnek, ha szerinte nem jó az ekkora korkülönbség és nem fog menni a dolog - hát akkor nem is fog, bármennyire is szeretitek egymást.
Milyen jó lesz majd 40 évesen egy 60 éves nővel...:)
Szerintem hagydd békén. Később úgyis elhagynád, és csak jobban fog akkor szenvedni és kevesebb a valószínűsége, hogy talál párt magának. Most még van esélye találni olyat, akivel le tudja élni az életét. Mert gondolod, hogy te vele maradnál? Egy pasi még 50 évesen is lehet fiatalos, férfias, csődör, és egy 70 éves nő mellette...
7-ik
Te pedig pont ilyen vagy, aki mellett egy ilyen korú nő letudja élni az életét, gondolom ezért ellenzed ilyen elánnal két egymás szerető ember kapcsolatát.
"Kissé" átlátszó.Ment a mínusz is neked.
A 17-19 éves lányok akiknek tetszel, és akikkel 50 évig boldog lehetnél... azért szomorkodnak mert neked egy olyan nő kell, aki anyukád lehetne.
Hmmm.... Legyetek boldogok.
ma 11:10
25 éves nő vagyok, szóval ezt benézted. És még férjnél is vagyok, szóval azt se mondhatod, hogy a kérdezőre fáj a fogam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!