Hány éves (volt) a legidősebb ember, akit valaha ismertél?
Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 14:30
33/37 Rebellious Dead Lady válasza:
A szomszédom. 94 éves és még él! Furcsa mé. Akár szaladgálni is szaladgál, hogyha kell. Én nagyon csípem az öreget, jó fej. Állandóan viccelődik. A felesége meghalt 92 évesen. Egyedül él a házban a unokája meg 70 pár éves.
Szóval mindent elvégez: kapál, gondozza a gyümölcsösét, süt, főz, varr, szerel (tavaly épített apukámmal tetőt a szenesünkre!!)...
:)
34/37 anonim válasza:
Egyszer találkoztam egy 101 éves nénivel. Akit ismertem is, abból a legidősebb egy idős rokon, 80valahány volt.
35/37 anonim válasza:
Közben rájöttem: akit ismertem is, abból a legidősebb ember az egyik tanárom, 90valahány, nem tudjuk pontosan. De volt évfolyamtársaim beszéltek Radnótiné Fannival is.
36/37 anonim válasza:
Akivel tényleg találkoztam: az apai nagypapám bátyja (89), egyébként az anyai nagymamám nővére (93 évesen halt meg 2006-ban)
37/37 anonim válasza:
A legidősebb ember, akit ismertem, az a nagymamám volt. 89 évesen hunyt el, még tavaly októberben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!