Ilyen esetben ti vállalnátok 3. gyereket?
Hát így hogy már előre eldöntöd hogy szolgát csinálsz a jelenlegi gyerekekből, akik eleve nagyon nem akarják, hát még ha más lenne az apa, akkor aztán elérheted hogy később a gyerekeid olyat mondjanak majd rád amit nem fogsz zsebre tenni. Hidd el ismerek olyat akinek úgymond az életét keseríti meg az hogy állandóan neki kellett pesztrálni a 10 évvel fiatalabb testvérét. Ez egyáltalán nem egészséges, tudod hogy ki volt akadva az srác amikor ment volna randizni, vagy a barátnőjéhez egy hétre lakni, erre szülő közölte hogy már pedig maradsz, mert nincs aki a gyerekre vigyázzon? Nem egyszer akkora veszekedések voltak belőle még előttem is amikor náluk voltam, hogy a gyerek olyan sík ideg lett, hogy azt hittem neki megy az anyjának. Most gondolj bele ott mondja a gyerek hogy nem ő akarta a kisebbiket (aki még más apától is volt), és hogy őt is felnevelte valahogy, akkor oldja meg a kisebbikkel is. Erre az anya kezdett el olyan dolgokat a gyerek fejéhez vágni amit tökre nem érdemelt meg, mert végül is ő akarta a gyerekkel megfogni a pasit, ami szokás szerint nem jött össze.
Na most még az elején nem ismertem a helyzetet és mondtam a srácnak hogy jöjjön el másokkal együtt strandra, jött is volna nagyon, de az anyja enyhén lecseszős hangon megjegyezte hogy akkor mégis a gyereke kifog vigyázni, mert ő 6ig dolgozik minden nap... Aztán mondta a srác hogy vagy apja vagy az anyja vagy a bölcsőde, mint rá is anno.
Nah hát láttam hogy az anyja előttem nem akart balhézni, így inkább kiment cigizni.
Elkezdtük a késői pubertást amikor már mentünk csajozni, és mit ne mondjak a gyereken annyira látszódott néha az utálat amit a kisebbik felé érzett, hogy miatta nem mehetett el otthonról. Már annyiszor hallottam szidni az anyját meg az öccsét hogy, hogy a végén már fel sem tűnt.
A gyerek ahogy talált egy-egy komolyabb párkapcsolatot azonnal elköltözött otthonról, ahogy tehette. Ugyan most már nem veszekednek mert az öccse is már tud magáról gondoskodni alap szinten, de azért rányomta a kapcsolatukra a bélyegét rendesen. A gyerek sem volt hálátlan mert ha volt pénze mindig leadta, le kellett adnia az anyjának, és erről még akkor ne is beszéljünk...
Szóval az a lényeg hogy ha nem akarod a jelen két gyerekeddel elrontani a kapcsolatod, akkor az ő terhükre nem szülsz, mindenki magának szül.
Legyen elég 2 gyerek ha nem tudod a harmadikat megoldani, nem kell orrba szájba szaporodni, arról nem is beszélve hogy túl nagy lenne a korkülönbség már, nem kötődnének egymáshoz annyira.
Megszülöd a harmadikat - miért is? Mert Orbán momentán azzal szédít, hogy a harmadik kölök után jön a nagy lóvé?
Megszülöd, és a másik két gyerek nyakába teszed, ezzel tönkretéve MINDHÁROM gyermeked életét. Micsoda és egy szuper anya vagy te, hűha...! :((
Az első kettő kap a nyakába egy kistestvért, akit gyűlölni fog, mert folytonos kolonc lesz a nyakán. Míg ő bőszen kamaszodna, járna a haverokkal, barátnőkkel ide vagy oda, a kistesókára KELL vigyáznia - merthogy anyuka csak megszülni volt hajlandó, egyébként apukával együtt 9-10 órát melózik.
A harmadik gyerek - akit magad sem kívánsz valójában a hátad közepére sem - nem elég, hogy senki által nem kívánt gyreekként jön a világra, de a szüleiből annyit sem fog látni, ami a valamikori normális életének alapjait megadná. A testvérei lesznek a szülei.
Ha megszülöd, akkor gondoskodj is róla! Róla is, a többi gyerekedről is.
Minek még egy gyerek? szeresd azt a kettőt aki ott van,mert ha lenne akkor egyértelműen elrontanád az életüket.
Plusz erre alapozni? Most akkor lesznek a gyerekeid kb 15-17 évesek. És ha ők sem tudják elhozni? Mert szakkör,mert iskola,mert pasi/csaj vagy akármi. Akkor a szomszédnénit is a családbaveszitek? Plusz pár év múlva mikor lesz egy alsós gyereked ők meg talán addigra el is költöznek,mert nagykorúak lesznek akkor ki fog érte rohangálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!