Nálatok otthon anyukátok milyen gyakran főz?
Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 23:17
21/25 anonim válasza:
Max heti 1szer, és csak könnyen elkészíthető ételeket. Sütit, vagy rántott dolgokat sosem csinál! Azt én szoktam, de ha meg én csinálom az a baj...
22/25 anonim válasza:
Majdnem minden nap (háztartásbeli)
23/25 anonim válasza:
Anyukám nem dolgozik,így mindennap főz. Mindig mást. Hálásak is vagyunk neki, hogy minden energiájával minket nevel(t).
24/25 anonim válasza:
Anyum nevelőszülőként dolgozik,1 éve otthon nevel 3 gyereket(jelenleg szabadságol)
Minden nap főz szinte,de ha marad másnapra,akkor csak valami vacsit dob össze.Mivel most apummal 2-en vannak,így ritkábban főz-hetente úgy 3x.
25/25 anonim válasza:
Anyukám minden nap főz, vasárnap 3-4 fajtát is ha iskola idő van és a tesóm megy vissza a koliba, ha nincs iskola akkor vasárnap leves meg 2 fajta második. A hét többi napján pedig levest és másodikat főz, mindig meg kérdezi mit szeretnénk enni, ha nem mondunk semmit akkor Ő keres valamit. Anya mindig kísérletezik és mindig valami új receptet próbál ki, azért nálunk ritka ha egymás utáni héten van egyforma ennivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!