Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy csak gyereket akarok tőle semmi mást?
ha ismerni fogja az apját, kíváncsi leszek, hány évesen áll majd először eléd, hogy hozzá akar költözni.
A gyerek nem hülye, és szinte biztos vagyok benne, bármit is nyújtasz neki, mivel apahiánya lesz, amire még normális magyarázatot sem tudsz majd adni, vele akar majd élni.
Nem értem, miért akarod tönkretenni egy gyermek életét.
A kérdésre pedig a válasz: SEHOGY! Várd meg a jövendőbelidet, majd tőle lesz gyereked, vagy spermabank. Ha pedig az drága, maradj a seggeden és nézz magadba.
ja meg azt lefelejtettem ,hogy a pasi szerinted ebbe belemenne?
Hé' szívem. Szóval az van, hogy rohadtul nem érzek irántad semmit, de mi lenne ha gyors felcsinálnál aztán 9 hónap múlva az orrod alá tolnék egy babát, hogy ez a tied. De gyerektartást nem kérek, bár ez lehet változik majd a jövőben. Ha akarod látogathatod, de ne túl sűrűn, nem akarom, hogy érzelmileg kötődjön hozzád, mert ha találok valakit magamnak azt szeretném, hogy őt tekintse az apjának, téged pedig hagyjon a francba."
Gondolom az előző házassága is ugyanilyen boldogsággal indult. Ha mégsem, akkor mi a francnak szült 3 gyereket?
Szóval ha az is boldogan indult, és mégis befuccsolt, akkor ugyanennyir az esély arra is, hofy majd ez a kapcsolat is véget ér, és ottmarad 4 kölökkel.
Sebaj, majd jön egy új pasi, és megszüli neki az ötödikt.
Tudod, az embert többek között az különbözteti meg az állatoktól, hogy értelemmel kontrollálni tudja az ösztöneit. De a barátnőd 3 gyerek után is még szaporodni akart...
Jézusom, milyen undorító stílusban utálkozol.
ÉS akkor mi van, ha négy gyermeke van? Egyik sem szenved hiányt szeretik imádják őket. Tökéletes viszonyt ápol a 3 gyermek az édesapjukkal és a nevelőapukával is. Szeretik egymást és szerették volna a negyedik babát.
ha valaki már egyszer boldog volt és született gyermeke és mondjuk valamiért mégis véget ér a kapcsolat, akkor soha többet ne legyen boldog és ne szüljön több gyermeket?
Én irigykedem rá, mert sugárzik a boldogságtól és a gyerekek is tökéletesen boldogak.
Én itt vagyok a párom mellett egy gyermekkel és mégis boldogtalan vagyok. Na bumm! Én nem sajnálom mástól a boldogságot.
Ha pedig mégis egyedül maradna a 4 gyerekkel, akkor sem dől össze a világ. Az ember általában úgy vállal gyereket, hogy tudja el tudja tartani magukat. Persze vannak kivételes esetek.
#45 Nem kétlem, hogy MOST boldogok, és szívből kívánom, hogy így is maradjon. Csak nem fog... Ez egyik fő ok az lesz, hogy a nevelőapuka csak ideig-óráig fogja "szeretni-imádni" az nő exétől való 3 gyerekét.
Most jöhetsz az egykori tiffany sorozatokra jellemző ömlengéssel, de sajnos nekem lesz igazam. Persze addigra már hol lesz ez a kérdés, hogy megírd, igazam volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!