Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki nem apának és segítő társnak, férjnek való?

Figyelt kérdés

A férjem, gonosz, rosszindulatú, persze nem mindig, de nagyon sokszor. Csak magára gondol, lusta és mikor mondom neki, hogy kicsit nem ártana rendbe szedni az udvart, vagy a fürdőszobát kimeszelni, mert már 2 éve nincs kifestve, csak a glett van rajta, de az is néhol, mert építkezés utáni állapotban van, nem törődik vele. Azt mondta ő nem dolgozza magát halálra, nem akar 50 évesen kipurcanni, elég neki a munkahelye. Rendőr és egy nap nappal melózik másnap éjszaka, majd 2 szabad nap. Szerintem nem egy megterhelő meló, ami mellett ne lehetne besegíteni nekem a gyereknevelésbe is. Tehát az udvaron káosz, a garázsba az autó be se fér, a kiskaput nem lehet bezárni(vagyis simán bejöhetne egy betörő is, ha ő pl éjszakás, akadály nem nagyon volna)..... Velem csak akkor törődik, ha szexre van szüksége, egyébként ritkán van hozzám szép szava, inkább csak blamál. Én minden nap főzök, mosok takarítok, gyereket nevelek, mert még csak 2 éves lesz. Ő ha otthon van alszik, reggel 9-ig minimum és háborog, ha a kicsi felébreszti. Délután szintén alszik vele, csak ő nem 2-ig, hanem 4-5 óráig. Ha a kicsi zenél a játékaival ideges, külön szobába megy, még az ajtót is becsukja magára. A gyerekkel olyan mufurc, semmi kedvesség, néha megöleli, de van hogy elmegy mellette anélkül, hogy ránézne, pedig alig látja, mert mindig megy valahova. Ha azt mondom neki, csak akkor vagy velem kedves, ha szexre vágysz, ideges lesz. Ha nemet mondok rá, mert úgy megbántott előtte valamivel, akkor durrog, vagdalkózik... Nem tudom mi van vele, de elviselhetetlen, mintha nyűg lennék neki én is és a baba is, aki úgy szereti, de ő nagyon ritkán foglalkozik vele. Semmit nem csinál, nagy ritkán figyeli, ha takarítok, mosogatok, de az is max 10 perc, mert már kiabál, hogy miért nem vigyázok én rá. Úgy megy el otthonról sokszor, hogy nem köszön se nekem se neki és a baba sír utána, zokog.

A családomhoz nem jön el, mert nem fog mindenkivel jópofizni. Ha az ő családjához megyünk, félrevonul tőlünk, nem is foglalkozik senkivel, csak tévézik, vagy lelép.

Azt mondja szeret, vagyis mostanában nem is mondja, de szex minden nap jó lenne, másra nem kellek. Hozzám se szól egész nap, szórja a pénzt, mert nem tudom hova költ. Mondtam neki, hogy most már én leszek a kasszás és beosztom én, mert nála tízezrek tűnnek el úgy, hogy nem tudja hová. Mire ő, hogy azt biztos nem, el ne képzeljem. De tornyosulnak a kifizetetlen számlák, a kislány pénzét is elverte, amit a nagyitól kapott névnapjára, azóta se adta vissza.

Szerintetek milyen ember az ilyen???

Mondtam a válást is, de nem akarja. Volt hogy mondta, jó beleegyezik, de szinte ki akarna semmizni, holott minden közös, együtt értük el. És miután minden félét a fejemhez vág, rá 10 percre már jó lenne szeretkezni, mintha mi se történt volna. De én nem tudok, olyan undorítóan viselkedik. Sokszor azt sem bírom elviselni, ha hozzám ér.

Hogy szabaduljak meg tőle? Mert jobb ember nem lesz, mivel kapott egy utolsó esélyt tőlem, mert külön is éltünk sokáig, de megsajnáltam és visszafogadtam. Viszont az addig normális, kedves ember visszaváltozott azzá, akit elhagytam.

2009. okt. 23. 13:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%
Ja, azoknak, akik azt írják, hogy nem kellett volna hozzámenni, oké... De mi van, ha eleinte nem mutatta ki a foga fehérjét? Apám is eleinte mézesmázos volt, anyu meg örült, hogy megszabadul a zsarnok szüleitől, és nem látott tovább, mikor már kiderült, hogy apám ugyanolyan kegyetlen, mint anyu apja (csak annyi a különbség, hogy anyu az apjától a testi fenyítést, apámtól meg a lelki és anyagi terrort kapta), addigra apám olyan anyagi helyzetet alakított ki, hogy anyu az utcára került volna 2 kicsi gyerekkel.
2009. okt. 23. 14:22
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

Válj el,jobb tanácsot nem lehet adni.Őszintén?Buta voltál,hogy vissza fogadtad.Szedd össze magad és hagyd el!

Az,hogy ő mit hablatyol össze az ostoba fejével nem számít.Majd a bíróság elossza a vagyonotokat ha vele nem lehet megegyezni.Egy jó tipp:Nagyon jó ügyvédet fogadj,és forgasd ki amiből csak lehet!!Az ilyen ocsmány r.hadék megérdemli,nem kell sajnálni!!Egyébként,hogy van gyomrod lefeküdni vele?Nekem nem lenne az tuti,pfúj!

2009. okt. 23. 14:31
 13/22 anonim ***** válasza:
49%
Minek mentél hozzá? TE VÁLASZTOTTAD! gondolom senki nem kényszerített, nem?
2009. okt. 23. 14:48
 14/22 A kérdező kommentje:

Sajnos csak a gyere megszületése után mutatta meg az igazi arcát, vagyis már akkor kezdett szemétkedni és tiszteletlenül megszégyeníteni mások előtt, mikor már 6 hónapos terhes voltam. Azóta minden csak egyre rosszabb. Ezért hagytam el, de fűt-fát ígért, pedig már majdnem beadtam a válást, amikor kuncsorgott értünk. Hónapokig bizonyította, hogy mennyire más és én bedőltem neki és visszafogadtam. Úgy gondoltam, ilyen marad, mint akihez hozzámentem, de tévedtem.

Pénzem nincs ügyvédre, az anyagiakkal biztos nem lehet vele megegyezni, mert ő úgy gondolja nekem semmi se jár, övé minden, de a ház is 2 néven van. Ügyvédnél is volt állítólag, aki azt mondta neki, hogy nekem felajánl egy összeget és húzhatok, az ővé marad minden, nekem szinte semmi. De én ezt nem hagyom, most már befejeztük. Köszönöm nektek, igazatok van, ő egy szar ember. Igaz én sem vagyok tökéletes, de szerettem őt annyira még mindig, hogy képes voltam megbocsátani, de minek??? Nem vagyok szent, tény, de buta liba sem, csak nem láttam a fától az erdőt. És egy biztos: FÉLEK! Félek mi lesz, hogy lesz, mit csinálok, ha nem bírom a válást anyagilag és idegileg, mert ő egy szemét alak lesz. Ha nem találok munkát egy kisgyerekkel..... HA el akarja venni a lányom én abba belehalok, de neki van munkája és én gyeden vagyok, ami 50 ezer és nem sok. Az ügyvéd drága nagyon. Azt sem szeretném, ha rámenne a vagyonunk a válásra, mert megkérdeztem, egy vitás válás akár 150-900 ezer forintig is lehet, vagy még több. És az idő!!A kisgyerek, akit mindez megvisel?De mellette nem maradok!!Ez biztos, csak hogyan tovább????

2009. okt. 23. 14:56
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Sejtettem, hogy nálatok is hasonló a helyzet, mint nálunk, de azt kívánom, hogy legyél erősebb, mint anyukám volt. Ha tudsz valakire is számítani a családból, akkor most keresd fel, és ott a jogifórum a neten, ott regisztrálj, kérdezd meg, hogy a te esetedben milyen lehetőségek vannak, keresd fel az önkormányzatot, kérj segítséget (ha a kisebbségnek jár, akkor neked is). Anyunak anno sajnos ezeket a lehetőségeket senki nem mondta el, és ő csak mostanra tudja, de most már felnőttünk, így amiatt nem aggódik, hogy 2 kicsi gyerekkel mi lesz, én dolgozom, befejezem a fősulit, és húzok egy időre külföldre, öcsém sajnos apámhoz hasonlít, anyu feladta a nevelését, úgyhogy anyu most már bátrabb, és nem hagyja magát, nagyjából 25 éve még nem úgy zajlott az információáramlás, mint manapság, anyunak én ezt elnézem, akkor még más idők jártak, mások voltak a lehetőségek, és nem volt ennyi családsegítő kéznél, mint most.
2009. okt. 23. 15:09
 16/22 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van. A válás baromi egyszerűnek tűnik, pedig nagyon nehéz mind anyagilag mind idegileg végigcsinálni. Ráadásul a gyereket is megviseli. Nálunk is kezd elfajulni a helyzet. A férjem amióta megszülettek a gyerekek és a munkahelyén egyre nehezebb, kezd kifordulni magából. Betegesen lusta és önző itthon, kibírhatatlan természete van. Mindenért engem okol, a saját hibáit nem ismeri el. A munkahelyén persze nagyon jó fej, ott megjátsza magát...Úgy érzem,egyedül maradtam minden promlémámmal. Nem tudom mi lesz, de a válást nem bírnám idegileg végigcsinálni, a gyerekeket is sajnálnám. Nálunk azért annyira nem durva a helyzet, foglalkozik velük, de csak ha nógatom, meg ha kedve van.
2009. okt. 23. 21:29
 17/22 anonim ***** válasza:
Ja, még annyit, hogy valóban sok olyan férfi van, aki nem apának, férjnek való. Ez sajnos csak akkor derül ki, mikor már megvan a család, jönnek a nehézségek, problémák... Egy nő ilyenkor inkább mindenről lemond, a gyerekek érdekében meg a békesség kedvéért. A férfiak erre képtelenek. Önzőek, csak magukkal foglalkoznak. A gyereket is csak akkor szeretik, ha nincs vele semmi gond, nem sír, nem rámol szét stb. Kanapéból nézni, ahogy mi játszunk, foglalkozunk velük....
2009. okt. 23. 21:34
 18/22 A kérdező kommentje:

Utolsó teljesen igazad van!!!Mintha az én férjem viselkedését írtad volna le. Csak én már sokszor undorodok tőle, mert róla még olyanokat is hallani, hogy megcsalt és meg is csal, nem is egyel. Titkolózik, dugdossa a telefonját előlem, eljárkál mindenfelé, van hogy éjszaka jön haza és a munkájára fogja, hogy túlórázott. Na de 3-4 órákat? Éjjel? Érdekes. A szemebe hazudik. Miért is nem mutatkozott ez meg hamarabb?! Kár, hogy későn ismeri meg az ember a másikat és nem lehet rögtön, akkor máshogy alakulna sokunk élete. Sajnálom, hogy ti is így szenvedtek. Viszont így nem lehet egy életet leélni, még a gyerekeknek sem!

Kitartást és erőt Nektek!

2009. okt. 24. 13:46
 19/22 anonim ***** válasza:

Remélem többen olvasták a 21.29-es sorait. Teljesen igaza van!!

Akik azzal jönnek, hogy te választottad a férjed, meg minek mentél hozzá? ..Nos azoknak üzenem, hogy előbb vállaljanak családod akkor megtudják az igazságot. Fiatalon , szerelmesen, gyerek nélkül teljesen más az élet. A férfi és a nő is megváltozik amint a terhesség belép próbatételként az életükbe. Mert igen is próbatétel. Megélni azt, hogy a nő teste változik, aztán némiképp háttérbe szorul a férfi mert megérkezett a síró, pelenkázni való kicsi. Amit hihetetlen nehezen viselnek az erősebbik nem képviselői pedig nem ők szülnek, nem ők szoptatnak és lehetne folytatni. Hiába a kiváló emberismeret :azt senki sem tudja előre, hogy mi lesz, csak remélhet.

2009. okt. 24. 19:14
 20/22 anonim ***** válasza:

Ti jobban tudjátok, érzitek azt, amit én kérdezni szeretnék. Igaz-e szerintetek a következő:

Én azt gondolom, hogy minden pasi mutat némi jelet még a kapcsolat elején, sőt leginkább még azelőtt, hogy az együttjárás elkezdődne, amiből a jellemére általánosságban lehet következtetni.

Hogy beszél a neki nem tetsző, keresztbetevő emberekről? Mutat-e tiszteletet úgy általánosságban az emberek iránt? Szomszédokról, rokonokról hogy vélekedik? Ha valakivel konfliktusa van, hogy oldja meg? ÍGY FOG VELÜNK IS BÁNNI, csak idő kérdése. A megnyilvánulásaiból kirajzolódik az értékrendje.Fontos, hogy ne azt nézzük, velünk hogy viselkedik, mert nekünk a rózsaszín mázat mutatja. De a fellángolás csak pár hónap, utána azt kapjuk tőle, mint a többi ember.

A fenti vizsgán a legtöbb, ismétlem legtöbb férfi megbukik. Van, aki önzőnek, más lustának, felelőtlennek, pénzt pazarlónak, vagy tiszteletlennek bizonyul. Elég egy ahhoz, hogy pokollá tegyen egy kapcsolatot. Az emberek nem változnak, a jobbra való igyekezetük is egy idő után kifullad.

Így minden részvétem azoké a nőké, akik elbódulva egy férfi romantikus udvarlásától azt gondolják, hogy a szerelem érzése garancia a működőképes kapcsolatra. Aztán jön a feketeleves.

Tudom, hogy némely férfiak igen ravaszak, és nem mutatnak még olyan jeleket sem, amikből következtetést lehetne levonni. Így járt egy barátnőm, aki 3 év együtt járás-élés után terhesen ment férjhez, és másnaptól a férje kifordult magából, még azt is mondta neki, hogy felőle megdögölhet a szülőágyon, mert csak gyereket akart, el fog válni és elveszi a gyereket is. Persze nem sikerült neki, csak a válás.

Szóval szerintetek igazam van? Lehetett (volna)látni a férjeteken az elején, mi a helyzet, vagy sem?

2009. okt. 24. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!