Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szeretem a páromat de...

Nagyon szeretem a páromat de néha olyan"gyerekesen" tud viselkedni . ötlet?

Figyelt kérdés
meg olyan kis lusta persze így fogadom el ahogy van. Meg hát mikor úgy együtt vagyunk akkor is mint ha elbohóckodná néha. Vagy nem is tudom. Meg mindig azt akarja, hogy ha találkozunk akkor jöjjünk fel hozzám és csak beszélgessünk TV-zgessünk egyszer van egy héten, hogy együtt aludhatnánk de akkor sincs semmi nagy áttörés. Mindig eljön hozzám de . áá nagyon szerelmes vagyok csak szeretnék valami újat a kapcsolatba valami ami őt is beindítja és . ötlet? Lány, 17
2009. okt. 23. 12:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém 24 évesen is gyerekes tud lenni :) Viszont emellé általában maximális őszinteség is társul :) Ennek később még nagyon fogsz örülni :)

24/L

2009. okt. 23. 12:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
gyerekességet jobb ha megszokod.. én párom 26/f és egy ovódást simán padlóra küld ha erről van szó.
2009. okt. 23. 12:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

nyugi,amig gyerekesség alatt nem azt érted,hogy rosszabb mint egy 3 éves csokiért hisztiző kislány...(én páromra már csak ezt a hasonlatot tudom:D pedig 25lesz)

22/L

2009. okt. 23. 12:45
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, megnevettetek:) igen nagyon őszinte és tényleg nagyon oda vagyok érte csak hát néha olyan kisfiú tud lenni :) de lehet h ez benne a szép;) köszönöm!
2009. okt. 23. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Az en parom 30 eves, de a 12 eves lanyunk,neha felnottebbesen viselkedik :)

En igy szeretem, nem szeretnem ha komoly ember lenne, mert nem tudnank olyan jokat rohogni rajta :)

2009. okt. 23. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Szeressed, hisz az ő szeretete is gyermekien őszinte akkor!! :) Sokszor kiakadtam én is rajta, de ha tényleg mindent olyan véresen komolyan venne, mint én és adná alám a lovat, hogy milyen igazam van, akkor már rég depis lennék :)
2009. okt. 23. 13:10
 7/9 anonim ***** válasza:
velünk ugyanez van én vagyok 15 ő meg 17 de hát eggyes dolgokban szerintem kb. olyan kis 8 éves szinten van és imádomis érte a lustaság része meg olyan ,hogy ha délben felébred akkor örülök ,mert az nála mondhatni korán van:D
2009. okt. 23. 13:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát az én párom is gyerekes,héha kardot és játék puskát(pedig már vettem neki igazit) kell neki venni.Na ettől én frászt kapok,de tud komoly is lenni.Majd lehet hogy megváltozik.A párom F/24 éves,én L/22.

És néha a viselkedése direkt beéget.Pl,ha búcsúban,volt hogy kórházban nyagig húzta a nadrágját,hülyén beszl,stb

Ő sem változik,3,5éve hogy eggyütt vagyunk

2009. okt. 23. 13:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Tényleg így szeretem a kis Lükém:) (L)
2009. okt. 23. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!