Mire számíthatok ha kiderül hogy enyém a gyerek?
Szóval van egy csaj akinek van egy kb 3 éves fia..pár napja a családja itt volt és köteleztek hogy fizessek az elmúlt 3 évre pénzt mivel hogy az én fiam is.én tagadom hogy az enyém. az anyja vizsgálatot akar kötelezhetnek rá?
de mivel cigány család félek hogy megvernek- 20 vagyok
Nem, ha csak egy botlás volt, és ha Ausztriába mész dolgozni, akkor nem kötelező fizetni...
Mégis milyen világban élsz? Teljesen mindegy, hogy botlás volt-e, vagy szándékos, hová mész dolgozni, tanulni, akkor is a gyereked. (Nyilván ha ezt a vizsgálat is kimutatja.)
Az meg, hogy cigány család... Hát ennyi eszed volt? Ennyire sokba kerül az óvszer? Megérte legalább?
"Megérte legalább?"
az hogy lefeküdtem vele számomra, máig a legszebb élmény bármennyire is tagadnám..persze gyereket nem akartam. és arra nem is vagyok büszke hogy nem védekeztünk.meg azt is sajnálom, hogy az akkori barátnőmet ezzel megbántottam.
amúgy ők az igényesebb fajtából valóak, tehát szép a házuk ápoltak, dolgoznak stb...és pl a csajon nem is látni hogy cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!