A szomszéd mindig biztatja az unokáit, hogy sikítsanak az udvaron, hogy idegesítsenek minket, mert egyszer szóltunk, hogy halkabban is lehet homokozni, valami ötlet ellenük?
Figyelt kérdés
A szomszéd udvara teljes beton, ezért mi sokkal hangosabbnak halljuk. Gyakorlatilag mindig sikítoznak, de üvöltve. Már a nagyszülei is erre biztatják őket. Ma kiraktam a magnót egy japán rockzenével. Egyelőre hatott. Még valami ötlet ellenük?2013. júl. 24. 20:46
31/47 anonim válasza:
Tényleg nagy arcok vagytok, egyre jobb ötletek:DDD
A trollololo 10órás verziójától behalok én is, annyira rossz,hogy már jó :D
http://www.youtube.com/watch?v=nn9gzN5sw9Q
ez is elég jó szerintem :D
Majd írd meg, hogy végül mivel kínzod őket, és, hogy hogy reagáltak. :))
32/47 anonim válasza:
Igen kérdező várjuk hadi jelentést :D
33/47 anonim válasza:
Hú, de sok sz@r zenét hoztatok itt gyorsan össze!
Írd meg, mi történt, a zene (?) visít, vagy a kölykök!!
34/47 anonim válasza:
Szerezzetek egy villanygitárt, és kezdjetek el tanulgatni azon zenélni. :) Meséljétek el a gyerekeknek hogy a 80 éves néni azért hall nagyot, mert gyerek korában sokat kiabált, és emiatt szinte megsüketült. vagy, hogy a rossz gyerekeket el szokták vinni intézetbe, és ha tovább kiabálnak akkor meghallják őket és már viszik is...
35/47 anonim válasza:
30-as te egy állat vagy!!! :))))) a szó jó értelmében. ...
36/47 anonim válasza:
Mondjuk én beszereznék egy kutyát. Valami jó nagy darabot, aki remek házőrző. Nyilván nem csak ezért, egyébként is.
37/47 A kérdező kommentje:
Este megírom mi volt. A kaukázusinkat el szoktam engedni, de nem ugatja őket mivel szerencsére sövény van köztünk.
2013. júl. 25. 10:53
38/47 anonim válasza:
Alávaló cselekedet a szomszédoktól, hogy a gyerekeikkel végeztetik ez a "piszkos munkát". A szomszédaid alávaló teremtmények, ha tényleg ezt teszik.
De az sem megoldás, hogy akkor kiraksz egy bömbölő magnót. Légy te az okosabb és kezdeményezz, próbálj meg velük kibékülni. Különben a gyerekek ilyenek, hangosak.
39/47 anonim válasza:
a linkelt gyöngyszemektől a könnyem folyt, annyit röhögtem :) ha ilyen sutyerák szomszédaim lennének, tuti instant diszkóvá alakítanám a lakásomat és benyomnám nekik a repertoárt. :)
40/47 A kérdező kommentje:
Ma nem volt szükség egyetlen gyöngyszem alkalmazására sem. Úgy látszik 3-4 perc Happy Tree Friends után tudnak azok a gyerekek normálisan is játszani. De jövő héten jön a váltás adag kölök, úgyhogy szerintem nem hiába írtam ki CD-re a repertoárt.
2013. júl. 25. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!