Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szomszéd mindig biztatja az...

A szomszéd mindig biztatja az unokáit, hogy sikítsanak az udvaron, hogy idegesítsenek minket, mert egyszer szóltunk, hogy halkabban is lehet homokozni, valami ötlet ellenük?

Figyelt kérdés
A szomszéd udvara teljes beton, ezért mi sokkal hangosabbnak halljuk. Gyakorlatilag mindig sikítoznak, de üvöltve. Már a nagyszülei is erre biztatják őket. Ma kiraktam a magnót egy japán rockzenével. Egyelőre hatott. Még valami ötlet ellenük?

2013. júl. 24. 20:46
1 2 3 4 5
 21/47 anonim válasza:
2013. júl. 24. 21:27
 22/47 anonim ***** válasza:
86%

Van bizony. Az, amit csináltok, csak arra jó, hogy még erősebben elmérgesedjen az egész helyzet, nem beszélve arról, hogy magatok sem lesztek különbek a szomszédnál.

Tessék bemenni a polgármesteri hivatalba és feljelenteni őket birtokháborításért (az is az, ha nem tudtok létezni egész nap miattuk az udvaron, a házban). Ha már nem oda tartozik az ügy, akkor majd küldenek tovább titeket a megfelelő helyre. De ne büntetsd a többi, ártatlan szomszédodat azzal, hogy még állatabbá leszel, mint akik téged idegesítenek.

2013. júl. 24. 21:34
 23/47 A kérdező kommentje:
Igazából megfelelő taktikát dolgoztunk ki arra az esetre ha felnyomnak csendháborításért, több jogász van a családban :)
2013. júl. 24. 21:36
 24/47 A kérdező kommentje:
Nagyok a telkek így a többi szomszédot nem zavarja. Minket azért idegesítenek, mert vállalkozók és szabálytalanul építették be a telket. Közvetlenül a kerítésünk mellett van a gyerekmedence, a homokozó, mászóka, stb.
2013. júl. 24. 21:37
 25/47 anonim ***** válasza:
93%

Úúúristen az a trollos nyan cat másolat kegyetlen. :DDDD Komolyan ott akarnék lenni, hogy lássam, hogy viselik órákon át. :D

Happy tree friends hatalmas kedvenc volt általános iskolában, ezzel engem nem tudnál idegesíteni, mert kedves emlék, de szomszédnak sok lehet. :D

Ajánlok pár kedvencet. Nekem is volt amúgy gyökér alattam lakó szomszéd, aki direkt idegesített a hangos zenével. Cserében én valódi faklumpában rohangáltam éjfél után, ami azért panellakásban járólapon ütős volt. 1 hét után könyörgött, hogy ne, megváltozik, csak hagyjam abba. :D Remélem a te hülye szomszédod is tanul a zenéből. Itt nem a gyerekek a hibásak, hanem a degenerált, barom nagyszülők.

http://www.youtube.com/watch?v=GKcQ2RiETss

Fáradtan ezzel tartottam magam életben. :D

http://www.youtube.com/watch?v=l12Csc_lW0Q

Favorit baráti körben!!!

http://www.youtube.com/watch?v=zUzd9KyIDrM

Imádom <3 ,de hangosan azért üt, ha valaki nem szereti.

Bocs, hogy nem tudok többet. :)

2013. júl. 24. 21:47
 26/47 anonim ***** válasza:
2013. júl. 24. 22:03
 27/47 anonim ***** válasza:
94%

De justin biebert is bevetheted:

http://www.youtube.com/watch?v=vLJ9fHqDlOA

2013. júl. 24. 22:06
 28/47 anonim ***** válasza:
36%
Ilyenkor szégyellem,hogy magyar vagyok.Csak ez a nép ilyen szemét.Szinte az összes válaszoló rosszindulkatú,és mindenki csendháborításra biztat.De jó,hogy nem te vagy a szomszédom
2013. júl. 24. 22:11
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
Az a nyan troll valami atomdurva. Annyira kiborultam két perc után,hogy már sírva röhögtem :D
2013. júl. 24. 22:12
 30/47 anonim ***** válasza:
99%

Szólj a gyerekeknek,hogy ne sikoltozzanak,mert felébresztik a halott gyermekeket,akik a te kertedben vannak elàsva. Mesêlj nekik róluk,hogy õk is milyen elevenek voltak,szerettek kiàltozni,amíg....

ês sêtàlj el a kerítêstöl.

2013. júl. 24. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!