Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként mennyire tudnátok...

Nőként mennyire tudnátok tolerálni, ha a párotok/férjetek napi kapcsolatban lenne a volt feleségével és a gyerekeikkel?

Figyelt kérdés
A közös gyerekekről közösen gondoskodnak, a férj nem gyerektartást fizet, hanem közösen fizetnek mindent ami a gyerekekkel kapcsolatos, ez sokszor több, mint a fizetésének a fele. Megmaradt közöttük a baráti viszony, közös programokat is szoktak szervezni (apa, anya, a párjaik és a gyerekek).
2013. júl. 24. 11:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%

Olyan szinten utasítom el a családok szétválását, hogy bele sem mennék ilyen kapcsolatba. Ez túl zűrös amúgy is.

Én ha ilyen pasival ismerkednék meg, első inkább az lenne, hogy megpróbálnám összehozni a volt nejével és a gyerekeivel. Egyszerűen kitolás a gyerekekkel, ha egy szülő neveli, vagy kénytelen hozzászokni egy pótszülőhöz. Vannak esetek, hogy jól végződik, mert a pótszülő egy csuda. De a saját szülő hiánya a legtöbb embergyereknél nagy törést jelent, amit az őt nevelő szülő hajlamos nem észre venni, és a problémákat másra kenni...

Akik elválnak, azok még nem érettek, nem felnőttek, még ha biológiailag azok is. Aki úgy vállal gyereket, hogy aztán elválik, az még önmaga is egy felelőtlen gyerek!

Tehát ha egy ilyen felelőtlen gyerekkel ismerkednék meg akkor megpróbálnám észhez téríteni, és összehozni a másik gyerekkel, az ex feleségével.

Ha ez nem megy, én meg mégis beadnám a derekam, akkor is kutyakötelességnek tartanám, hogy törődjön a gyerekeivel. Tehát eleve úgy megyek bele a kapcsolatba, hogy tudom és elfogadom,hogy sokidőt nem velem, hanem a gyerekeivel fog tölteni. És ha már így belementem, akkor bíznék abban, hogy valóban csak baráti a viszony a volt feleséggel. De a vele való kapcsolódás kizárólag a gyerekek miatt történjen. Olyan pl nem elfogadható, hogy elmegy a volt feleséggel nyaralni, de a gyerekek a nagyinál...

2013. júl. 24. 12:54
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
Ha közös gyerekek vannak és közös a felügyelet, akkor ez szerintem nem meglepő! A gyerekek körül sok teendő, megbeszélnivaló van. Aki ilyen férfit választ, annak számolnia kell azzal, hogy a volt feleség az élete része lesz mindig is. Szerintem ezen hülyeség féltékenykedni, nem viccből váltak el gondolom. Inkább becsülendő, hogy képesek a normális viszony fenntartására és ilyen toleránsak egymással szemben, ez csak jó a gyerekeknek.
2013. júl. 24. 13:02
 13/16 anonim ***** válasza:
72%
Engem nem zavarna. Viszont ha az apával lenne közös gyerekünk akkor neked is be kellene látnod, hogy a fizetésének több mint a felét nem tudná nektek adni. Akkor arra kellene törekedni hogy mindhárom gyerek egyformán kapjon.
2013. júl. 24. 13:17
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
11-es képzeld az én szüleim elváltak, és én boldog vagyok ettől. Nem rossz ember az apám szeretem, de együtt nem élnék vele az tuti...
2013. júl. 24. 13:23
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
Őrülnék neki hogy jó kapcsolatban van a gyerekeivel és hogy nem hagyta el csak úgy őket. S bíznék benne annyira hogy ne legyek féltékeny.
2013. júl. 24. 13:27
 16/16 anonim ***** válasza:

11-es leírt mindent.

+1...

2013. júl. 28. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!