Mi a véleményed arról, amikor az anya ugyanazt a nevet adja a kislányának mint ami az övé?
Nem vagyok jó véleménnyel róla, mert szerintem minden gyerek megérdemel annyit, hogy saját nevet kapjon.
Mindig édesanyám jut erről eszembe, aki 5 gyerek közül kapta az anyukája nevét. Imádta őt, de nagyon bántotta mindig, hogy miért ő az egyetlen, akinek nem jutott "saját" név. Ugyanez a véleményem akkor is, ha fiúról van szó. Egyszerűen igazságtalan a gyerekkel szemben.
Nekem nem tetszik,ha valaki az anyja /apja után kapja meg a keresztnevét!
Lehet h neked tetszik a név,de ki tudja h később nem-e bánod meg,na meg apukának sem biztos h fog tetszeni
En ezt egy orbitalis nagy hulyesegnek tartottam mindig is.
Szerintem nem fair egy gyerekkel szemben, hogy ''osztoznia'' kell a neven az egyik szulojevel.
Ha annyira ezt akarod legalabb valasszatok egy masik nevet is, hogy kesobb tudja eldonteni melyiket szeretne viselni.
En is szeretem a csaladtagjam nevet, de azt nem szeretnem, hogy ugy hivjanak mint barmelyikojuket, szoval inkabb valasztanam a vilag legcsunyabb nevet de legalabb tudom h az csak az enyem vagyis a kornyezetemben mas nem viseli ezt a nevet. Remelem erthetoen fogalmaztam.
Egyszoval igazsagtalansagnak tartom egy gyerekkel szemben. Pont ugy ahogyan azt is mikor nagyon kituno, kulonleges nevet akarnak adni a gyerkocnek. A nevvalasztassal gyakran jol kics*sznek a szulok a gyermekeikkel. Szerintem sokkal jobb egy ''mezei'' nez mint a szulok neve vagy barmi fele kacifantos nev. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!