Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Anyám egyedülálló és albérletben élünknő meg dolgozik napi 10 órát. Apámmal már 7 éve nem beszélnek. Én nekem kell itthon háztartást vezetnem meg szölnom, hogy vegyen nekem is olyan kaját amit megeszek mert ő nem szokott olyat főzni amit szeretek. Iszonyat rendetlen nekem kell az ő ruháit mosnom a szobáját takarítanom bla bla... Nem is értékeli, hogy minden nap 2 órát takarítok önszántamból! Nem érdeklik a jegyeim, hogy hol voltam ha hazajövök 6-kor. Hangosan nyög meg sóhajtozik ha megkérem, hogy had mondjam fel a tanulnicalót. Így is 8 éven át az idegrpant nevelőapámat viseltem el. Most, hogy elköltöztünk javítottam is 1jegyet az átlagomon. (3.8) de semmit sem értékel. Ma is kerestem az útlevelem és amikor kihúztam a fiókot levertem egy vázát amit összetört a lábamon és amikor ezt elmondtam jól lecseszett és haragudott h összetörtem a vazát pedig mondtam h nem direkt volt. A "felnyársalt,, lábamra rá se nézett. Tuti, hogy utál de nem tudom h ezt hogy viseljem el . Ezen a héten megyek horvátországba apával és addig nem akarok balhét megint kert így is elrontotta. 13/L
2013. júl. 24. 01:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
03.33-as 15 éves lány szégyellheted magad,hogy hagyod,hogy a három műszakban 10 órát dolgozó anyád takarítsa a szobádat.Lesülne a bőr a képemről,ha hagynám.
2013. júl. 24. 10:54
 12/13 anonim ***** válasza:
kéne neked 2 nagy saller,ipad-et eladnám és elfelejthetnéd horvátországot ha az én lányom lennél az tuti!
2013. júl. 24. 13:27
 13/13 A kérdező kommentje:
A normális válaszokat köszönöm :) utolsó te egy idegbeteg vagy xD
2013. júl. 25. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!