35 éves férfi vagyok. Anyám strandra akarna menni velem. Ez normális? Leginkább 13-14 éves koromban voltunk ott együtt.
"Mit szólnak a férfi barátai ha meglátják őket."
Az én barátaim odajönnének, üdvözölnének, beszélgetnénk egy jót. Ezt szólnák hozzá. Akinek a "barátai" másképp reagálnak ilyet, annak talán körül kellene nézni, hogy kivel köt barátságot. :)
A másik fele a dolognak pedig az, hogy magamért, nem a szomszédért és a haverokért élek. Leginkább lesz.rom, hogy a másik mit gondol azokról a dolgokról, amelyek nekem örömet okoznak.
Mi az hogy ciki??
Megis mi a ciki ezen????? megha 13-4 ev koruli kis kamaszfiucska lennel, megertenem, mert abban a korban minden ciki.
Felnott ferfi vagy, semmi baj azzal, hogy edesanyaddal egyutt mentek el valahova.. Orulj, hogy meg van neked, aztan majd ha nem lesz boghetsz, na az lesz az igazan ciki.
En 20 eves vagyok, megis allandoan olelgetem, puszilgatom anyukamat, strandon is, mert szeretem.
Ja, akkor most em is ciki vagyok? Hat ez van, vallalom... tul rovid az elet ahoz, hogy mindig azon ragodj masok mit gondolnak...ezt ne felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!