Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire normális, hogy nem...

Mennyire normális, hogy nem hiányzik a párom?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, még nem költöztünk össze, mert én főiskolára járok, neki meg nincs annyi keresete, hogy eltartson belőle, na meg nem is akarnám, először valami olyan meló kéne, amiből nem egy szájfényt meg egy körömlakkot tudok venni. Mindegy is, a lényeg, hogy most olyan munkája van, ami miatt kb. 2 hete nem láttuk egymást. Főleg azért, mert inkább éjszaka dolgozik, nappal alszik, és emiatt olyan fáradt, hogy amikor nem alszik se mozdul ki a házból én meg nem szeretek oda menni, mert nem szeretem a szüleit. Viszont egyáltalán nem érzem azt, hogy hiányzik. Nekem is szünet van most, jóformán semmit nem csinálok, mert nem találtam munkát, csak 2 alkalommal voltam szórólapozni, de annyira nem is bánom, mert 15 éves korom óta végigdolgoztam minden nyarat, most pedig elég kemény évem volt a fősulin, jól esik kicsit pihenni. A barátom minden nap írja, hogy hiányzok neki, megszakad a szíve, stb., én is írom neki, de egyáltalán nem érzem ezt. Szeretem, meg imádok vele lenni, de ez sem visel meg, hogy nem láttam hetek óta, és valószínűleg 1-2 hétig még nem is fogom. Nincs, ami lefoglaljon, nem járok el itthonról, kétszer voltam fagyizni barátnőkkel, meg egyszer nagybevásárolni anyummal, de azon kívül ülök a hűvös házban, filmet nézek, netezek, nyelvet tanulok (ez a nyári projektem, ha már meló nincs). Viszont van olyan, hogy ha nem ír sms-t, vagy nem hív, eszembe se jut egész nap. Ez mitől lehet?
2013. júl. 22. 02:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

De, szerelmes vagyok. Soha senki iránt nem éreztem még ezt. Egyszerűen most jól esik ez a szünet. Az elmúlt fél évben rengeteget voltunk együtt, szinte minden nap együtt aludtunk, voltunk nyaralni, stb., és most valahogy úgy érzem, jót is tesz ez, hogy egy ideig nem láthatjuk egymást, kicsit fellendítheti a kapcsolatot. Mindössze egyelőre nem érzem, hogy hiányozna, ettől függetlenül nem fogok rá fintorogni a következő találkozásnál, hanem valószínűleg a nyakába ugrok.

"Az,hogy a szüleit nem bírod egy dolog.Az is fontos lenne mert mi lesz késöbb ha összeházasodtok esetleg gyerek születik???"

Kedvesem, szétnéztél már itt az anyós-após kategóriában? Szerinted hány 100 házasság nem köttetett volna meg, ha azon múlik, hogy az illetőnek szimpik-e a jövendőbeli szülők. Nehogymár a családjához menjek feleségül, ne ez legyen már az alap. Ennyi erővel ismerkedni is úgy kéne, hogy először megkérjük, mutasson be minket a pereputtynak...

Visszatérve a páromra. Azért tartom őt a páromnak, mert rengeteg dolgon mentünk már keresztül, volt köztük jó, de mégtöbb rossz, és kitartottunk egymás mellett, segítettük a másikat. Nem tudnám elképzelni, hogy mással legyek együtt, és azt sem tudnám elképzelni, hogy csak úgy egyedül legyek. Tényleg azt érzem, hogy nagyon szeretem, csak most nekem jót tesz ez a magány. Sosem voltam társaságfüggő, kisebb koromban is volt, hogy kifejezetten örültem, ha a szüleim elmentek itthonról pár órára és csak úgy egyedül lehettem. Vagy nem volt suli, és nem kellett a legjobb barátnőmmel találkozni, mert semmi kedvem nem volt megszólalni, hallgatni a másikat. Csak magam akartam lenni. Ezek a mai napig megvannak, mostmár annyiból könnyebb, hogy nem nekem kell várnom, hogy mikor megy el itthonról valaki, csak beülök az autóba és elmegyek én, ha épp a hátam közepére se kívánok senkit. Elmegyek egy nyugis helyre, és csak úgy vagyok. Most is ezt érzem. A szüleim péntek óta nyaralnak, egyedül vagyok itthon, és remekül érzem magam, hogy senkihez sem kell szólni. Valószínűleg, mivel most lettem teljesen egyedül, egy darabig még nem is fog hiányozni senki, beleértve a páromat is. Köszi a válaszokat amúgy, bár nem értek velük egyet, érdekes volt olvasni őket.

2013. júl. 22. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!