Mennyire normális, hogy nem hiányzik a párom?
De, szerelmes vagyok. Soha senki iránt nem éreztem még ezt. Egyszerűen most jól esik ez a szünet. Az elmúlt fél évben rengeteget voltunk együtt, szinte minden nap együtt aludtunk, voltunk nyaralni, stb., és most valahogy úgy érzem, jót is tesz ez, hogy egy ideig nem láthatjuk egymást, kicsit fellendítheti a kapcsolatot. Mindössze egyelőre nem érzem, hogy hiányozna, ettől függetlenül nem fogok rá fintorogni a következő találkozásnál, hanem valószínűleg a nyakába ugrok.
"Az,hogy a szüleit nem bírod egy dolog.Az is fontos lenne mert mi lesz késöbb ha összeházasodtok esetleg gyerek születik???"
Kedvesem, szétnéztél már itt az anyós-após kategóriában? Szerinted hány 100 házasság nem köttetett volna meg, ha azon múlik, hogy az illetőnek szimpik-e a jövendőbeli szülők. Nehogymár a családjához menjek feleségül, ne ez legyen már az alap. Ennyi erővel ismerkedni is úgy kéne, hogy először megkérjük, mutasson be minket a pereputtynak...
Visszatérve a páromra. Azért tartom őt a páromnak, mert rengeteg dolgon mentünk már keresztül, volt köztük jó, de mégtöbb rossz, és kitartottunk egymás mellett, segítettük a másikat. Nem tudnám elképzelni, hogy mással legyek együtt, és azt sem tudnám elképzelni, hogy csak úgy egyedül legyek. Tényleg azt érzem, hogy nagyon szeretem, csak most nekem jót tesz ez a magány. Sosem voltam társaságfüggő, kisebb koromban is volt, hogy kifejezetten örültem, ha a szüleim elmentek itthonról pár órára és csak úgy egyedül lehettem. Vagy nem volt suli, és nem kellett a legjobb barátnőmmel találkozni, mert semmi kedvem nem volt megszólalni, hallgatni a másikat. Csak magam akartam lenni. Ezek a mai napig megvannak, mostmár annyiból könnyebb, hogy nem nekem kell várnom, hogy mikor megy el itthonról valaki, csak beülök az autóba és elmegyek én, ha épp a hátam közepére se kívánok senkit. Elmegyek egy nyugis helyre, és csak úgy vagyok. Most is ezt érzem. A szüleim péntek óta nyaralnak, egyedül vagyok itthon, és remekül érzem magam, hogy senkihez sem kell szólni. Valószínűleg, mivel most lettem teljesen egyedül, egy darabig még nem is fog hiányozni senki, beleértve a páromat is. Köszi a válaszokat amúgy, bár nem értek velük egyet, érdekes volt olvasni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!