Anyuval igy mi lesz?
azért 50 évesen gondolhatod hogy sehova nem kell már..
pályakezdő se kell senkinek,nemhogy egy középkorú ember
30 évesen ezt tudhatnád.
Megfordítom a kérdést: veled így mi lesz?
Gondolod hogy most majd "anya" lesz? szerintem te sem gondolod komolyan. Nem változott fikarcnyit sem, csak a lóvéval húz le.
Egy őrjöngős pillanatában tárcsázod a 104-et és elviszik kórházba/gyógykezelésre és kész.
2x szereztem munkat, 2-5napig tartott a kitartasa. Akkor pedig magarol kellene gondoskodnia nem?
A kerdesre nem valaszoltal, de koszi.
Koszonom, kedves 2.! Velem, ...? Igaz, ebbe bele sem gondoltam, nem volt idom ra. Minden nap latogatni kell, mert kulonben ram veri az ajtot, hogy milyen gyerek vagyok, es hogy kotelessegem eltartani. Amivel n lenne semmi gond, szivesen segitenem, ha lett volna normalis gyerekkorom, es ha keresne egy kevesbe jol frekventalt helyen egy olcsobb alberletet, ami kevesbe fajna a csaladi kasszaba.
Azert rugtak ki mindig, mert lopott. Jot nem tudok mondani rola, tobb rosszat pedig nem akarok. Tehat egy felvetellel hova menjek? Orvos?? Hiteles lesz?? :/
Látszik hogy gondjai vannak úgy agyilag,de lehet hogy jobb lenne vmilyen orvost megkérdezni hogy milyen lehetőségeitek vannak ilyen esetben. Esetleg kérdezz vmilyen orvos válaszol rovatban,hátha tudnak vmit tanácsolni. A mentős dolog is jó ötlet, hátha bejön.
Egyébként én nem tartanám el a helyedben,már ne haragudj. Sose törődött veled, nem volt az anyád,most meg amikor van pénzed megy követelőzni. Lehet hogy ez most gonosznak tűnik, de van hasonló a környezetemben, reménytelen eset.
A mi anyánk fizikailag sosem bántott, de minden más stimmel...
Önvédelemből, és a családod érdekében, egyszerűen ne törődj vele! Nem tudsz jobbat!
Senkit nem zárnak be akaratán kívül, hacsak nem bűncselekményt követ el, és kényszergyógykezelésre ítélik. Más módja nincs.
Vagy hagyod, hogy tönkretegyen titeket, vagy egyszerűen hátat fordítasz neki. Tapasztalat!
Igyekszem. Csak ez mar odaaig fajult, hogy depresszios vagyok. Ha lenne velem valaki akkor es ott, nem kezdene orjongeni, mert sejtheti, hogy ebbol baja lehet.
Az 1. Valaszolonak meg annyit, hogy ha te kohogned ki minden honapban az osszeget, te se lennel tul boldog. A mai vilagban 40.000 is sok penz, nem hogy 140.000... Te is rosszindulatu vagy, nem is kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!