Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon mérges vagyok, és nem...

Nagyon mérges vagyok, és nem tudom mit tegyek?!

Figyelt kérdés
Le kellett mennem x városba a szüleimhez vonattal.(150km-re laknak tőlünk). Nem tudtam autóval menni, mert elromlott és szervizben volt. Mondtam a páromnak, hogy visszafelé jöjjön ki értem az állomásra, mert messze van a lakás és hideg van, a busz meg nem sűrűn jön. Mikor tegnap megtelefonáltam, hogy mikor jövök, azt mondta oké. Erre amikor szállok le, sehol senki. Felhívtam, ő meg erősen szabadkozott, hogy egy haverjához sürgősen el kellett mennie, és teljesen elfeledkezett róla, hogy most jövök. Egyébként tényleg a haverjánál volt, ezt ő is megerősítette. Egy "bocsánat" ugyan elhangzott,meg hogy ne fújjam úgy fel ; tisztára beindult, mert a haverja valami állat új motort vett, és muszáj volt megnéznie. (motor-imádó) Most hagyjam a dolgot, hogy csak feledékeny volt, vagy verjem ki a hisztit??
2009. okt. 21. 13:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért, mert "Pasi", mindent megtehet, el kell neki nézni,szerintetek? "Ezek, a férfiak!"-legyintéssel? Arra is gondolj, fordított helyzetben Ő hogy reagálna egy ilyen esetre? Hisztizni valóban nem érdemes, de azért ...
2009. okt. 21. 14:08
 12/13 anonim ***** válasza:
JAA ha motor akkor OK.Én is motorozom és hidd el,hogy ez nagyon fontos dolog (a gép az ember legjobb barátja)annak lelkevan gondolj bele amikór te kicsi korodba szalvétát gyüjtöttél vagy valami mást mien fontos volt az neked.Ez egy kicsit komolyabb játék.Szeressétek egymást,és egy jó pár év mulva jót fogtok kacagni a dolgon ÜDV GSX-R 1000 KARY!
2009. okt. 21. 18:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is hisztiznék..pontosabban nem is hiszti lenne, mert lenne rá okom! Okkal hívtad, hogy menjen érted.. ráadásul nem tudom mennyi időre mentél, de hiámnyozgattál volna neki annyira, hogy TE legyél a fontosabb nem pedig egy hülye motor.. a halaszhatatlan program...És azért "hisztiznék" hogy érezze a súlyát.
2009. okt. 21. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!