Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon mérges vagyok, és nem...

Nagyon mérges vagyok, és nem tudom mit tegyek?!

Figyelt kérdés
Le kellett mennem x városba a szüleimhez vonattal.(150km-re laknak tőlünk). Nem tudtam autóval menni, mert elromlott és szervizben volt. Mondtam a páromnak, hogy visszafelé jöjjön ki értem az állomásra, mert messze van a lakás és hideg van, a busz meg nem sűrűn jön. Mikor tegnap megtelefonáltam, hogy mikor jövök, azt mondta oké. Erre amikor szállok le, sehol senki. Felhívtam, ő meg erősen szabadkozott, hogy egy haverjához sürgősen el kellett mennie, és teljesen elfeledkezett róla, hogy most jövök. Egyébként tényleg a haverjánál volt, ezt ő is megerősítette. Egy "bocsánat" ugyan elhangzott,meg hogy ne fújjam úgy fel ; tisztára beindult, mert a haverja valami állat új motort vett, és muszáj volt megnéznie. (motor-imádó) Most hagyjam a dolgot, hogy csak feledékeny volt, vagy verjem ki a hisztit??
2009. okt. 21. 13:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne hisztizz, azt nem nagyon díjazzák a pasik. De kedvesen felajánlhatod, hogy este kiengesztelhet, amivel csak akar..
2009. okt. 21. 13:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha amúgy nem jellemző, akkor lépj túl rajta. Simán el tudom képzelni, hogy a motor miatt se látott se hallott. Tudod, egyszerre egy dolog megy.
2009. okt. 21. 13:19
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
Nekem sem tetszene ez a dolog. A motort nem lehetett volna mondjuk azután megnézni, hogy Téged hazavitt volna? Mivel a motort megvette a haver, az övé lett, bármikor meg lehetne nézni. Ha én lennék a helyedben, kifejezném nemtetszésemet, de hisztit nem vágnék le, ezzel csak magamat még jobban felbosszantanám. Elmondanám neki amit leírtam, miért a motor volt fontosabb annál, hogy a megbeszéltekhez tartsa magát.
2009. okt. 21. 13:20
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

És min változtat, ah hisztizel?

Megjöttél, ő elfelejtett kimenni, bocsánatot, kért, ennyi.

Azt hiszem a hiszti helyett a helyedben nyugodtan beszélnék erről, egy alkalmas pillanatban, mert nagyon jó az, ha valakire tudunk számitani, és fáj, ha nem számithatunk rá, de mindenki hibázik, valószinűleg te is, hát nézd el neki, gondolom jobban fáj neki, mint neked, mert egy motor miatt feledkezett meg a megbeszéltekről.

Ha nem tudsz adni, mit szeretnél visszakapni?

2009. okt. 21. 13:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen előfordul velünk férfiakkal, nyugi, szeretet és szeretet...
2009. okt. 21. 13:26
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Hát már pedig nekem elég furcsa, hogy itt mindenki azt mondja hogy hagyd a fenébe. Én bizony nem hagynám. Nem lehetett volna együtt elmenni megnézni a motort (bár engem is érdekelnek)? Amúgy ne hisztizz, ez igaz, de azért én megjegyezném neki. És lehet hogy vissza is adnám alkalomadtán (amilyen az adok, olyan a kapok).

Na pontozzatok le.

És mi van ha legközelebb a kórházba felejt el érted menni, amikor a csecsemőtökkel jöttök haza szülés után? (ezt csak arra értem, hogy egyre súlyosabb dolgokat fog elfelejteni).

2009. okt. 21. 13:31
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha nincs az embernek problémája, akkor persze lehet bármiből csinálni, de szerintem teljesen felesleges.

Sok értelme nincs, ha hisztizel, attól nem voltál előbb otthon, és nem fáztál kevesebbet. Viszont lhet egy rossz napod és a párodét is elronthatod.

2009. okt. 21. 13:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Én nyomósabb okokkal szólok hogy jöjjön ki elém,amúgy hazasétálok.(ne fogyassza a benzint feleslegesen)Ha sietnem kell máshová,vagy ha nagyon veszélyes a környék,beteg vagyok.De szólhatott volna,hogy haverhoz megy,ne várd feleslegesen.
2009. okt. 21. 13:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Ilyenért kár hiszit csapni. Elfelejtette, hogy ki kellett volna mennie eléd. Pasik:-)

Mondd meg neki, hogy engeszteljen ki valamivel. Nem tesz jót, ha egy nő sokat hisztizik.

2009. okt. 21. 13:42
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

hát lehet nagyon le leszek pontozva, de én kicsit azért hisztiznék!csak hogy lássa,hogy ha mondd valamit, akkor tartsa magát ahhoz, vagy legalább szóljon ha változás van!Persze néha előfordulnak az ilyenek, de ismerek egy párt, ahol a nő soha nem szólt az ilyen jellegű dolgokért, mondván, hogy pasi, meg nem akar vitázni és a férj úgy a fejére nőtt, hogy az nem igaz!

Nem vitáznék rajta sokat, de azért érzékeltetném, hogy nem így kellett volna hogy történjen!Hogy annyira ne vegye el az eszét egy motor, hogy még szólni is elfelejt!

2009. okt. 21. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!