Valaki nem tud egy családvédelmi nagyon jó ügyvédet ajánlani Szolnok és vonzáskörzetéből? Gyermekelhelyezési perről van szó.
Figyelt kérdés
Olyan ügyvédet ajánljatok aki nagyon jó. Köszönöm.2013. júl. 20. 17:52
1/4 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy "családvédelmi ügyvéd"...
2/4 anonim válasza:
Családvédelmi ügyvéd nem létezik.
3/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Nekem olyan ügyvéd segítségére volna szükségem aki gyermek elhelyezésben tud segíteni.Viszont azért írtam hogy jó legyen mert a volt párom eléggé befolyásos és hiába nekem van ítélve a gyermekem ő bármikor elveheti tőlem.
2013. júl. 21. 09:11
4/4 anonim válasza:
Családjoggal foglalkozó ügyvédnek hívják, de igazából egy gyerekelhelyezési perhez nem kell szakjogász.
Azzal pedig nem tud mit kezdeni egy ügyvéd, ha ítélet ellenére viszi el a párod a gyereket, az a rendőrségre tartozik. Az ügyvéd nem a testőröd, hogy mellett álljon folyton, ő a pert viszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!