Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma van az exemnek a szülinapja...

Ma van az exemnek a szülinapja, szerintetek irjak neki?

Figyelt kérdés
nem éppen úgy váltunk el ahogy kellett volna de mégse akarok bunkó lenni és gondoltam irok neki egy sms-t.szerintetek jó ötlet?:DDDD

2013. júl. 20. 15:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne. Az ex az maradjon ex. Még azt gondolná, hogy valamit akarsz tőle.

Személyes véleményem: a sms arra való, amire a neve mondja: rövid üzenetek küldésére. Pl. amikor a férjem ül a vonaton két ország vagy város között és küld egy sms-t, hogy hol van és mikor jön haza. De egy születésnapot vagy egy névnapot ezzel elintézni... :(

2013. júl. 20. 16:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha ismerősök vagytok facebookon, akkor maximum ott - smst semmiképp. az elég személytelen, de mégis udvarias gesztus

mi sem úgy váltunk el, ahogy kellett volna, ennek ellenére én ott felköszöntöttem, hiszen minden más ismerősöm is felköszöntöm

2013. júl. 20. 16:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne írj neki, semmi értelme, ő írt a te szülinapodon/névnapodon?
2013. júl. 20. 17:30
 14/15 anonim ***** válasza:
45%
szerintem is ha facebookon az ismerősöd akkor írd le neki ezt: Boldogat.mikor én szakítottam az exemmel és rá egy hónap múlva jötta szülinapom ő ezt írta facen: BOLDOGAT
2013. júl. 20. 21:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem úgy váltunk el ,ahogy kellene..de őszintén lesz@rom mikor van névnapja/születésnapja..nem írok neki..mert arra sem méltó h kimondjam a nevét..
2013. júl. 21. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!