Ma van az exemnek a szülinapja, szerintetek irjak neki?
Figyelt kérdés
nem éppen úgy váltunk el ahogy kellett volna de mégse akarok bunkó lenni és gondoltam irok neki egy sms-t.szerintetek jó ötlet?:DDDD2013. júl. 20. 15:54
11/15 anonim válasza:
Ne. Az ex az maradjon ex. Még azt gondolná, hogy valamit akarsz tőle.
Személyes véleményem: a sms arra való, amire a neve mondja: rövid üzenetek küldésére. Pl. amikor a férjem ül a vonaton két ország vagy város között és küld egy sms-t, hogy hol van és mikor jön haza. De egy születésnapot vagy egy névnapot ezzel elintézni... :(
12/15 anonim válasza:
szerintem ha ismerősök vagytok facebookon, akkor maximum ott - smst semmiképp. az elég személytelen, de mégis udvarias gesztus
mi sem úgy váltunk el, ahogy kellett volna, ennek ellenére én ott felköszöntöttem, hiszen minden más ismerősöm is felköszöntöm
13/15 anonim válasza:
Ne írj neki, semmi értelme, ő írt a te szülinapodon/névnapodon?
14/15 anonim válasza:
szerintem is ha facebookon az ismerősöd akkor írd le neki ezt: Boldogat.mikor én szakítottam az exemmel és rá egy hónap múlva jötta szülinapom ő ezt írta facen: BOLDOGAT
15/15 anonim válasza:
Mi sem úgy váltunk el ,ahogy kellene..de őszintén lesz@rom mikor van névnapja/születésnapja..nem írok neki..mert arra sem méltó h kimondjam a nevét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!