Létezik ilyen diák zöld szám, ahol elmondhatja a gyere gondjait?
Figyelt kérdés
problémák vannak otthon, és segítséget szeretnék kérni. van ilyen diák zöld szám amit ingyenesen lehet hívni és segítenek nekem?2013. júl. 19. 18:28
11/16 dani900 válasza:
Azért anyád kérhetne távoltartást, meg kéne kérdezni a rendőrségen, hogyan működik.
Te pedig ha úgy van, ne félj segítséget kérni, ha 10-ből csak egy fog segíteni, már megérte.
Amúgy meg még fiatal vagy, sok szép dolgot tartogathat neked még az élet :)
12/16 anonim válasza:
Drágám, nagyon sajnállak, nekem is egy fiam, van, idősebb tőled, de soha még a hangunkat sem emeltük fel, nem még a kezünket az apjával, igaz nem is volt szükség rá sosem. Ha gondolod írj privit, szívesen beszélgetek veled.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Egyébként még az zavar nagyon hogy például amikor fellépek valahol(zenélek óvodás korom óta) akkor ott veri a mellét hogy az én fiam. Ez annyira zavar. Büszke lehet, LEHETNE rám, csak hogy n nem is akarom h már a fiának tekintsen. Az ország harmadik legjobb klarinétosa vagyok a korosztályomba, (Nem csikedésből mondom) nyilván erre a szülők is büszkék, csak hogy ő veri a mellét mindenhol nyilvánosan, amikor meg hazamegyünk leugat meg ilyenek, tök szánalmas... Egyébként azért nem csak rossz dolgo történtek velem, hiszen ha úgy vesszük sok jó van/volt már az életembe példuál 2 évig voltamműsorvezető egy rdiónál, klarinétversenyeket nyerek 3 hangszeren tudok játszani (furulya,kalrinét,szaxofon) színészkedek, megfordultam már az RTL klubna, tehát nem csak rossz dolgok történnek velem, szerencsére azért van jó sok dolog amire én is büszke lehetek és amit szeretek csinálni. De az apámat utálom, és a gyerekvédelmisek is próbáltak rábeszélni hogy felejstem ezt el meg ilyenek, de könyörgöm azért ezt nem lehet csak úgy elfelejteni.. Főleg úgy hogy még egyszer sem kért bocsánatot semmiért... Akkor elfelejtsem?! Biztos hogy nem, örökre elásta magát a szememben soha nem lesz az apám ő már, és jó lenne ha ő sem tekintene a fiának, de ez az h mások előtt nagyon büszke rám-.- Szégyen, és szerintem undorító....
2013. júl. 20. 10:40
14/16 anonim válasza:
Tehát anyukád teljesen épeszű, látja hogy mit csinál veled ( és vele) az apád, és nem tesz semmit? Ha valóban ekkora a rettegés akkor azt nem lehet ennyiben hagyni. Én ugyan szerencsés vagyok, nem vagyok otthon a témában, de távol tartási végzést vagy valami ilyesmit nem lehet kérni? Egyébként gratulálok az eredményeidhez!
15/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom:$ Meg az az igazság hogy nincsenek össze házasodva, és ha velem marad, nem tud kettőnket altartani a pénzéből, és ha távoltartást kér max mi tudunk menni mivel apámé a ház, tehát anyámnak itt kb semmi köze nincs semmihez, így ha meg mi megyünk albérletbe anyám 75 ezréből érdekes lenne:$
2013. júl. 20. 12:13
16/16 anonim válasza:
Mi történt azóta?
Hány éves vagy?
Ezek annyira durva dolgok, hogy el kéne vegyen tőle az állam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!