Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol jelenthetem be, ha módosul...

Hol jelenthetem be, ha módosult a személyigazolványom száma? Érettségire készülök, de nem vagyok diák.

Figyelt kérdés
Aggódom amiatt, hogy azért nem engednek vizsgázni, mert más a személyi igazolvány számom, mint amit a jelentkezési lapra írtam.

2013. ápr. 27. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ezen kár stresszelni.

A régit kérd vissza kilyukasztva, és elviszed mind a kettőt. Ha netán belekötnének, meg tudod mutatni. de a kutyát nem fogja érdekelni.

2013. ápr. 27. 15:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Ma voltam nyelvvizsgán és ott is kiakadtak, hogy miért nem jelentettem be. Ha nincs ez ma, akkor eszembe sem jut, hogy ez gond lehet.
2013. ápr. 27. 16:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez nem nyelvvizsga, ez komolyabb társaság. :-) De ha aggódsz, írd meg oda, ahol érettségire jelentkeztél.
2013. ápr. 27. 16:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Jó, mert a nyelvvizsgaközpontok sokadik hatóságnak képzelik magukat, csak legyen indok ismét lehúzni a vizsgázókat...
2013. ápr. 27. 16:11
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem suliba küldtem a jelentkezésemet, hanem a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Oktatási Hivatalnak. Ma írtam nekik, természetesen még nem jött válasz.

De gondoltam kiírom ide is, hátha van ötletetek. :)

2013. ápr. 27. 16:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem jelentik le "automatikusan"?

(Már ha új személyit kap az ember)

Bár az éretségiig még talán el tudod intézni

2013. ápr. 27. 22:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Esetleg majd hívd föl azt az Oktatási Hivatalt

(a biztonság kedvéért) Jövő hét közepén

2013. ápr. 27. 22:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Kaptam választ, azt írták, hogy beszéljem meg ezt azzal az iskolával, ahova irányítottak. Őket kell a változásról értesíteni. Írtam nekik, még nem jött válasz. Remélem nem lesz gond.
2013. ápr. 30. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!