Szerintetek hol van az a pont amikor már nem érdemes küzdeni egy kapcsolatért? Van már ilyen poszt, de egyikben sem szerepel gyerek.1,5 éves a kisfiunk.
Annyira szomorú, hogy ilyen sokan ugyanilyen szituációban vannak!!! Kitartást! Kicsi gyerekkel lehet még esélyetek újra kezdeni! Ugyanezen megyek keresztül én is és úgy érzem beleőrülök. De meg kell lépni, nincs mese. Bár nálunk sztem durvábbak a dolgok, nálatok még van esély az újrakezdésre!
Faterom ugyanez, de ő 50 évesen fordult be, azóta 1-1 mondatot beszél anyukámmal naponta. Mindenki teszi a dolgát, ő hazajön és elvonul szerencsére anyukám meg elfoglalja magát. Idősebb korban sokkal nehezebb a váltás de te még fiatal vagy, van lehetőséged változtatni akár a családi életedet javítani akár új életet kezdeni!
21# Nem vagyok biztos benne, hogy akarom ezt a kapcsolatot. Sőt! Anyukámék házasságának majdnem a tükörképét látom magunkban. Ők nem váltak el, épp miattunk, gyerekek miatt. Úgy gondolom, mindannyiunknak jobb lett volna, ha külön mennek. Mai napig sem felhőtlen a házasságuk. Fiatalnak érzem magam ahhoz, hogy úgy éljek le 20-30 évet, mint ők.
Ha nem indiszkrét, Nálatok mi az, amit durvábbnak gondolsz?
A megcsalást nem tudnám megbocsájtani. Kizárt! Én már azt is közöltem a párommal, hogy azt sem szeretném soha megérni, hogy valami r....c a hátam mögött röhögjön rajtam, hogy utána koslat. Vagy egyszer is fülembe jusson, hogy a férjemet itt és itt, ezzel és ezzel látták, mert ismerem magam, nem tudnék adni még egy esélyt, a gyerekek miatt sem. Én már akkor pánikrohamot kaptam, mikor ráírt FB-on az exe, előjött belőlem az állati ösztön, hogy védjem a családom.
Talán azért is van, mert már a második házasságom, egyszer már pofára estem, de felálltam, újra kezdtem, és mondhatom, hogy boldog életem van. Sikerülhet neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!