Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyum terhes. Én nem szeretnék...

Vivien996 kérdése:

Anyum terhes. Én nem szeretnék kistesot. Egyke vok eddig. Apum elhagyok mikor kicsivoltam. Most megint töle terhes. Azért jopofizik nekem h anyumnak tetszen h miket csinál. Nagyon rosszul esik. Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Anyumár 3 honapos. Nem tuddja elvetetni. Apumal külön vagyunk. Nem szeretnék együttélni vele. Apum ugy bánik velem mint egy haveral. Nem figyel rám. Nem érdeklem. Ezért nagyon utálom..
2013. júl. 16. 00:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%

Jah igen, arra is számíts hogy segítened kell Édesanyádat és a kis törpét, nem nagyon mondhatsz nemet, mert az tényleg baromi nagy önzőség, a kérdésedet elkönyvelem egy ijedségre, hogy valami változás lesz az életedben.

Lehet hogy valami megerősítést vártál és ehelyett kioktatást kapsz, ezt ne kudarcként fogd fel, építő jellegű válaszok jöttek.

Nem akarnék drasztikusan belemenni, de ha eljátszol a gondolattal hogy te lennél úton Édesanyád hasában, és más ellenezné azt hogy világra jöjj, hát....

2013. júl. 16. 02:18
 12/14 anonim ***** válasza:
40%
Azért a válaszolók is lehetnének egy kicsit megértőbbek. Igen, nem szabad és nem szép dolog ilyesmit leírni, hogy el akartad volna vetetni a kistesódat. És nem is szabad ilyenre gondolni, ő nem tehet az egészről. De megértelek. A szülőknek azért a nagytesó lelkivilágára is gondolni kell - ezzel nem azt mondom, hogy nem szabad kistesót szülni, hanem azt, hogy fel kell készíteni, és biztosítani kell a szeretetről. Ehelyett a saját vér szerinti apja, aki a kicsinek is az apja lesz, sz.rik bele, csak arra figyel, hogy imponáljon az anyjának plusz a születendő kicsire. Teljesen mindegy, milyen korú a nagytesó, ha még tinédzser, mert ha labilisabb idegzetű, és főleg ha tojnak a fejébe, az nagyon durva tud lenni. És akkor jönnek a válaszolók, akiknek tinikorukban nyilván nem volt gonosz gondolatuk, és felnőttként születtek. Azért lássátok be, ez egy nehéz élethelyzet. Főleg ha hirtelen nem foglalkoznak a gyerekkel, mert annyi eszük nincs, hogy a nagyobbik tesóval is foglalkozzanak, hogy ne érezze egy darab szarnak magát azért, mert érkezik egy másik.
2013. júl. 16. 10:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Utolsó! Én személy szerint nem bántottam a kérdezőt, a válaszomban épp azt fejtettem ki, hogy 12 évesen, mikor kiderült, hogy öcsém lesz én is így éreztem, de mikor megszületett teljesen máshogy láttam a dolgokat, elbűvölt a kisbaba. A kérdező egy szóval sem írja, hogy már nem foglalkoznának vele a szülei, épp erről van szó, hogy már az apja is jó pofizik vele, miközben kiskorában lelépett, a kérdező úgy érzi, hogy ezzel próbál imponálni az anyjának. A kérdés alapján arra tudok következtetni, hogy az anyjával nem változott meg a kapcsolata, sőt még az abortusz kérdése is felmerült.

Az viszont tényleg probléma, hogy nem ülnek le átbeszélni 3-an, hogy akkor hogyan tovább.

2013. júl. 16. 13:28
 14/14 anonim ***** válasza:
79%

12es, te megnézetd, h hány éves is ez a nagytesó?

Ha nem, akkor talán less rá a nick-nevére számolj és főleg gondolkodj.

És igen vannak olyanok, akiknek nem jut osztályrészül az a szerencse, h gyerekek legyenek gyerekkorukban, tudok ilyeneket irigyelni, akinek ez a legnagyobb problémája, amit a kérdés-kiíró feltett - de ne értsd félre, nem kívánok senkinek rettenetes gyerekkort.

Bárcsak mindenki szeretetben, biztonságban, betegségek terhe nélkül nőhetne fel - biztosan sokkal jobb hely lenne a világ.

Egyébként a kérdező éjjel küldött privit, ott már teljesen normális volt, valószínűleg első "sokkban" panaszkodta el a fájdalmát. Nincs is ezzel semmi baj, ha neki az segít, hogy valakiknek elmondhatta, az teljesen ok.

És valószínűleg a válaszok is segíthettek neki, mert nekem úgy jött le, h megbánta a hirtelen szavait, úgyhogy valamire mégiscsak jók voltak.

Képzeld csak el, ha mindenki azt mondta volna, h óóó, te szegény, hogy fogod ezt túlélni, és milyen rettenees lesz bla-bla-bla.........

Akkor megerősítjük valamiben, ami nem jó - egy pici baba jövetele nagy öröm, ami rengeteg pozitívumot fog adni a kérdezőnek (tételezzünk fel egy átlagos életszínvonalat), a válaszolók csak azt akarták, h ő ezt megértse.

Vannak fejlemények kérdező, már nem rémíszt a kicsi jövetele :-)?

2013. júl. 16. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!