Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti beszélnétek a feleséggel a...

Ti beszélnétek a feleséggel a helyemben? Vagy a lány szüleivel esetleg?

Figyelt kérdés

Van a házunkban egy férfi, 2 gyerekkel van itthon gyed-en. Viszonya van egy másik szomszédunkkal, egy 17 éves tinivel.

Ti mit tennétek? Szemet hunynátok?

A lány szüleivel vagyunk igazán jóban, de a feleséggel szemben is bűntudatom van, hogy hallgatok.

2013. júl. 15. 17:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem meg fogja érdemelni a férfi, ha elveszíti a családját. Felnőtt ember, neki kéne okosabbnak lennie.
2013. júl. 15. 19:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék, ha szólnának nekem, de én nem tudom, hogy belefolynék-e ilyesmibe. Mindig a rossz hír vivőjét lövik le.
2013. júl. 15. 20:01
 13/17 anonim ***** válasza:
6%
Valami olyan modon kozold, hogy ne deruljon ki, hogy Toled szarmazik az info. Kozold a pasival meg a lany szuleivel. A feleseg valoban nem erdemli ezt.
2013. júl. 15. 20:20
 14/17 anonim ***** válasza:
79%

Igazából szerintem ehhez semmi közöd! Még nagyon jó barátok esetében is nagyon veszélyes ilyen dologba belemártózni!

Aztán le lehet pontozni a véleményem miatt!!!

2013. júl. 15. 21:32
 15/17 anonim ***** válasza:
lehet, hogy anyus is tud róla - és örül neki:-)
2013. júl. 15. 22:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Hagyj névtelen levelet a feleségnél, vagy a lány szüleinél. Én nagyon nem örülnék, hogyha nem mondanák el az ilyesmit azok, akikkel jóban vagyok...
2013. júl. 16. 11:56
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz gondot magadnak, akkor nem fogsz szólni senkinek róla. Bárhogy is alakul a házaspár élete, valaki valószínűleg ott fog maradni a lakásban. Mint ahogy a lány családjából is. Vagyis, 5 év múlva is te leszel a pletykás unatkozó, kotnyeles, uram bocsá' szarkeverő liba a lépcsőházból, és ezt a megnyert címet a büdös életben nem fogod tudni levenni.

A kalandnak egyszer úgyis vége lesz, vagy így, vagy úgy. Nem kell neked besegíteni, hogy felgyorsítsd az eseményeket.

2013. júl. 16. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!