Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha amióta...

Mit csináljak, ha amióta gyeden vagyok egyre rosszabb a kapcsolatunk a párommal?

Figyelt kérdés
Fáradtak vagyunk és nincs időnk egymásra. Sok a vita. Kielégítetlenek vagyunk, főleg érzelmileg, a sex szinte eszünkbe sem jut, mert a felsoroltak miatt nincs hozzá erőnk vagy kedvünk ( nem fizikai késztetés, az lenne). Elmegyünk egymás mellett. Közben én magányosnak érzem magam. Gondolom ő is, bár nekem többszöröse a beszélgetésigényem az övénél. Elmenni sincs kedvünk sehova, inkább a gyerkőccel foglalkozunk, őt visszük játszóra meg bevásárolunk, ez a program. Szerintetek?
2009. okt. 19. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nálatok hiányoznak a barátok.. Van baráti társaságotok? Mert engem az lendített át mindig a holtponton (ugyanígy voltunk mint Ti), hogy sűrűn hívtunk ebédvendégeket, vagy mi mentünk, és sokat mentünk hosszú hétvégézni vidékre, Őrségbe, stb. a babával és a barátokkal.
2009. okt. 19. 13:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem, nincs. Neki nem is voltak közeli barátai régen sem, az enyémek meg sorra eltünedeztek amióta terhes lettem...vagyis, inkább rájöttem, hogy akiket barátnak hívok, nem barátok....fél évett feküdtem ágyban a terhesség alatt és nem látogatott meg senki sem akkor, sem amikor megszületett a baba
2009. okt. 19. 13:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, igen, ez baj. :( Próbálj meg Te barátokat szerezni ott a környéken, más anyukákat, vagy jó szomszédot, vagy akárkit.. Hidd el, aranyat ér, ha van kivel beszélgetni, vagy csak elmenni mondjuk sétálni, vagy jó időben kirándulni egyet.

Nekem volt egy hónap, hogy senki se ért épp rá a barátaim közül, és vicces, mert a szomszéd 70 éves bácsival ismerkedtünk meg, és délelőttönként ő kísért el minket sétálni mindig. Már tízkor a kapuban vártuk, és mindig jött. :) Nekem nagyon jólesett, azóta is barátok vagyunk vele.

2009. okt. 19. 13:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ismerkedjetek!Téma úgyis van....:D

Ha van mit mesélnetek egymásnak, meg történik is veletek valami új,az eltereli a figyelmet kicsit a bajaitokról, és talán nem is olyan szörnyű a helyzet, csak most épp ezen agyaltok.Nálunk is volt ilyen a helyzet.Próbáld megértetni a pároddal hogy ugyanolyan fontos neked, mint a pici, csak most még nincs annyi idő egymásra.Te is próbáld beleképzelni magad az ő helyébe,és túljuttok ezen a válságon.Egy baba nagyon próbára tud tenni egy "tökéletes" kapcsolatot is.Bízz magatokban, sikerülni fog!(amúgy én 5 hónapos kicsivel a kezemben éjjel 3kor válni akartam,annyira kész voltam a fáradtságtól, meg attól amit te is írtál, aztán minden rendbe jött!!!Most 19 hós a kisfiunk:D )

2009. okt. 19. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Remélem vannak nagyszülők és igénybe lehet venni a segítségüket (vagy nagynéni,l esetleg más megbízható személy). Néha ki kellene mozdulnotok kettesben! A baba korától függően 1-2, esetleg több órára.Egy vacsora, mozi, kiállítás. Neked egy kis kimozdulás,neki meg biztos tetszene, hogy csinosan felöltözve is lát téged. A közös élmények pedig erősítik a kapcsolatot. Mi is nehezen szántuk rá magunkat, a gyerek sírt mert otthagytam (kb. fél percig, mert hallgatóztunk, ám!), de megérte. Utána napokig téma volt a film 1-1 jelenet, vagy szomszéd asztalnál ülő furcsa pár, stb. Nem csak a hétköznapi gondok meg az amúgy imádott gyerek.
2009. okt. 19. 13:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi is hasonlóan vagyunk,csak 3 gyerekkel.de mi már szerencsére túl vagyunk ezen a krízisen,a 3-ik baba után majdnem el is váltunk.De szerencsére rendbe tudtuk tenni a dolgainkat.Nekünk is kevés a barátunk,főleg az igaz őszinte barát.Az én barátnőm meghalt.Azért van 1-2 család akikkel összejárunk,ez nagyon jó mindannyiunknak.Tudom milyen amikor az embernek kedve sincsen még kimozdulni sem,de erőltessétek meg magatokat és menjetek,hívjatok Ti is vendéget.Ne tokosodjatok be,vagyis elsősorban Te mert gondolom a férjed dolgozik.Merre laktok,és szívesen ismerkednék?
2009. okt. 19. 13:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat,javítok:Én szívesen ismerkednék.
2009. okt. 19. 13:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb kapcsolatot szerintem az teszi a legnagyobb mértékben próbára, ha megszületik a várva várt baba. Szinte minden házasságban azok a gondok, amik nálatok is. Nekünk 17 hónapos a kislányunk és bizony sokszor nekem sincs kedvem a szexhez, mert baromira elfáradok estére. De ha meg akarjátok oldani, akkor igenis tessék a játszóterezésen kívül egyéb programot csinálni, nagymamának odaadni kicsit a gyerkőcöt és elmenni valahová (vacsorázni, de akár csak sétálni vagy moziba). A szeretkezéshez pedig igenis tessék erőt venni és kedvet csinálni magatoknak. Mi is mindig megpróbálunk újítani, pedig nem könnyű. Most pl. azt találtuk ki, hogy napközben írogatunk egymásnak pajzán email-eket, hogy mi mindent fogunk este csinálni a másikkal. Persze ezt is inkább akkor tudjuk megejteni, ha a gyerkőc alszik. Hát mit mondjak hatásos és bejön! Tudom, hogy nem mindenkinek kivitelezhető ez, de ki lehet találni dolgokat azért! Találjatok ki Ti is dolgokat. A jó házasságért keményen meg kell küzdeni, bizony pont a férjem mondta valamelyik nap, hogy Ő régebben el se tudta képzelni, hogy ennyit kell küzdeni egy kapcsolatért, régen simán kilépett volna egy másik lány oldalán, ha ilyen gondokkal találja szemben magát.
2009. okt. 19. 14:03
 9/9 anonim ***** válasza:
66%

nem csodálom, hogy ebben a monoton életmódban megunjátok egymást. Illetve előbb a monotonságot, majd egymást.

Találni kell neked is barátokat vagy ismerősöket. Tudod az a baj, hogy amikor lesz valakinek egy kapcsolata a barátait, ismerőseit nagyívben elfelejti. Gondolom neked is voltak ismerőseid. Ha nem ápolod a kapcsolatokat nemfogja senki rádnyitni az ajtót.

Próbáljatok programokat találni, ahova együtt elmentek, vagy akármi spontán dolog, mert így nagyon hamar vége lesz.

Remélem sikerül.

2009. okt. 19. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!