Tényleg azzal a nővel/férfivel vagytok együtt, akit a lehető legjobbnak gondoltok magatok mellett?
Vagy van valaki más, akit "elszalasztottatok" vagy plátói szerelem?
Nemet és kort is írjatok légyszíves!
Sajnos én mellétrafáltam. 8 éve vagyunk együtt, de egyre jobban érzem azt, hogy minden fontosabb neki mint a lányunk és én. Valószínűleg nem fog már sokáig tartani.
28 N
Én 4 éve vagyok végre avval,de előtte nem azt éreztem,hogy elszalasztottam valakit,csak,hogy valahogy nem az Igazi.
Hát nagyon csodálkoztam,hogy jó 30-as koromban összehozott a sors az Igazi-val.
Ő is és én is,azt hittük,hogy jó 30-as korunkban,úgy,hogy már legalább 10 éve kicsit sem voltunk szerelmesek senkibe sem,ilyen nem történhet.
Első látásra villámcsapás volt,de nem belevetettük a dologba,hanem a fokozatosan...
Azt,hogy ő is így érez onnan tudom (bár mondja is),hogy volt már olyan próbatétel,aminél a legtöbb kapcsolat elvérzik.
azt bánnám, ha őt szalasztottam volna el :) nem volt zökkenőmentes a kapcsolatunk kezdete, sőt, akkor még nem is tudtam, h mekkora főnyeremény a párom. az utóbbi időben minden nappal egyre biztosabb vagyok benne, hogy ő az a férfi, akivel egy élet is kevés lesz :)
nagyon összeillünk, hálás vagyok a sorsnak hogy együtt lehetünk :)
a plátói szerelmekből már kinőttem, ha valakit elszalasztottam, annak oka volt.
Volt egy nagy plátói szerelmem mikor gimis voltam, 2,5 évig tartott, sosem lett belől semmi.
A párommal nagyon jól megvagyunk, 6 éve vagyunk együtt, amiből 1 éve együtt is élünk, készülünk eljegyzésre, ilyesmi.
Persze vannak hibái, de nekem is vannak.
Nagyon szeretem, és nagyon üres lennék nélküle.
23-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!