Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalás után, ha megbocsátot...

Megcsalás után, ha megbocsátottál hogy alakult a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Nálunk 2 hónapja bukott ki a dolog, nagyon nagyot csalódtam, de végül vissza fogadtam, együtt maradtunk. Azóta mondhatom, hogy jobb lett a kapcsolatunk, megbeszéltünk jó néhány dolgot ki mit szeretne a jövőben... Eddig teljesen pozitívan csalódtam benne, többet vagyunk együtt, nyíltabbak lettünk, közelebb engedtük egymást, megtört egy jég.

Viszont most kezdett el bennem dolgozni, hogy mit is művelt velem, hogy volt rá képes, néha elkap, hogy te jó ég!!!

Próbálom új lapon kezelni a dolgokat, de néha eszembe jut, hogy na most vajon hol van... Fel is hívom egyből, de eddig bármikor volt ellenőrző hívásom sosem volt gond, de mégis bennem van a félelem.

Aki szintén vissza fogadta a párját megcsalás után és átélte ezt az érzést kérem írja le, hogy végül hogy alakult a kapcsolat, képes volt e túl lépni ezen egyszer...

2013. júl. 12. 17:02
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ne (csak) telefonálj! Menj is utána, hogy ne vegyen észre, de csak 1szer!!! Ja igazat mondott, nyertetek! :)
2013. júl. 12. 22:00
 12/13 anonim válasza:
Ha kinyomozod titokban, akko nagyon ovatosnak kell lenned, mert ha rajtakap h utana nyomozol meg minden, akko rad is kenheti siman a dolgot. viszont h nem kap rajta es megnyugtat ha tudod h nem lat mast rajtad kivul, akko minden jo
2013. júl. 14. 17:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat kettőn áll, ez a megcsalásra is igaz. Mi azért tudtunk továbblépni, mert mindketten vállaltuk a felelősségünket a történtekért. Rádöbbentünk, mennyire szeretjük egymást, és rájöttünk, hogy mit rontottunk el, utána pedig változtattunk az addigiakon. Többet, és máshogy kezdtünk el beszélgetni, új közös pontokat találtunk az érdeklődési körben és a céljainkban, újra megismertük egymást, és felvállaltuk a kapcsolatban a saját személyiségünket, sokkal jobban, mint előtte bármikor. Igaz,a szakítást annó kimondtuk mindketten, ezután a minden-mindegy állapotban végre megindult köztünk az őszinte kommunikáció, és kimondtunk olyan dolgokat, amiket addig nem. Ha visszaemlékszem, nálam van a szakításunk előtti és az azóta eltelt időszak, és a kettőt össze sem lehet hasonlítani, azóta végre érzem, hogy igazán közel vagyunk egymáshoz. Nehéz a bizalmat újraépíteni, de nem lehetetlen, ha mindketten akarjátok. Ahhoz viszont a bizalom és a felelősség vállalása szerintem mindkenképp kell. És el kell tudnod hinni, hogy tényleg szeret.
2014. febr. 17. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!