Megcsalás után, ha megbocsátottál hogy alakult a kapcsolatotok?
Nálunk 2 hónapja bukott ki a dolog, nagyon nagyot csalódtam, de végül vissza fogadtam, együtt maradtunk. Azóta mondhatom, hogy jobb lett a kapcsolatunk, megbeszéltünk jó néhány dolgot ki mit szeretne a jövőben... Eddig teljesen pozitívan csalódtam benne, többet vagyunk együtt, nyíltabbak lettünk, közelebb engedtük egymást, megtört egy jég.
Viszont most kezdett el bennem dolgozni, hogy mit is művelt velem, hogy volt rá képes, néha elkap, hogy te jó ég!!!
Próbálom új lapon kezelni a dolgokat, de néha eszembe jut, hogy na most vajon hol van... Fel is hívom egyből, de eddig bármikor volt ellenőrző hívásom sosem volt gond, de mégis bennem van a félelem.
Aki szintén vissza fogadta a párját megcsalás után és átélte ezt az érzést kérem írja le, hogy végül hogy alakult a kapcsolat, képes volt e túl lépni ezen egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!