Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha anyagi okok miatt nem...

Gáz ha anyagi okok miatt nem megyek el a legjobb barátnőm leánybúcsújára?

Figyelt kérdés
Azt tudni kell, hogy hosszú hétvégét akarnak!Én nem tudom abban az időpontban hova rakni a gyereket és nem tudok 15 000 Ft rászánni! Én ezt elmondtam mindenkinek, de senki nem vette figyelembe! Nekem lelkiismeret furdalásom van, mert tényleg a legjobb barátnőmről van szó, de szerintem kevesebb pénzből is ki lehetett volna hozni!Most én ezért rossz barátnő vagyok szerintetek???
2013. júl. 9. 21:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Úgy néz ki nem csak én nem tudtam volna állni azt az összeget, így sztornózták azt a hosszú hétvégét! :)

És így szerveznek egy közelebbi helyen egy ott alvós bulit a barátnőmnek, ahova én is eltudok menni még ha csak egy napra vagy pár órára!Annyira örülök, hogy így nem lesz sértődés és lesz nagy meglepetés, mert a barátnőm úgy tudja h nem lesz neki buli! :)

2013. júl. 12. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!