Gáz ha anyagi okok miatt nem megyek el a legjobb barátnőm leánybúcsújára?
Tudod ha ezért megszólnak avagy kibeszélnek nem barátok..
Én is voltam hasonló helyzetben, de én felhívtam a barátom és megmondtam: figyelj nincs most pénzem anélkül meg nem tudok menni....de megbeszéltük és ott voltam..
Az tényleg nem lenne megoldható, hogy csak 1 estére/délutánra ugorj el hozzájuk?
Az én lánybúcsúmra a 8 "barátnőmből"egyetlen egy jött el... így vele és a barátjával "lánybúcsúztam" nagyon-nagyon rosszul esett. Én elhiszem, hogy nem fér bele a hosszú hétvége, meg a gyerekkel is gond van, ezért ajánlom egy kis időre menj csak, így a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad :)
Az esküvőn mi mindenképp ott leszünk és amit odaszánunk oda is adjuk!és mindenben segítek neki!
De azt nem gondoltam hogy ennyibe lesz a buli! a másik nem itt lesz a közelünkbe hanem távolabb és onnan egyedül hazajönni se olcsó mulatság! A gyereket akkor nem tudom hova rakni mert a párom legénybúcsún (hosszú hétvégés csak olcsóbb, így ő valószínű hogy el tud menni) lesz anyukám dolgozik másra meg nem tudom hagyni a gyereket, de egy héttel korábban megtudom oldani de azt senkit nem érdekel! :(
Én már beszéltem az érintettel is többször és a többiekkel is!de túl sok értelme nem volt! :(
Semmin nem változtattak, se az időponton se a helyszínen!
Nem én vagyok az egyetlen aki nem megy el!
De nekem is rosszul esik, mert szerettem volna ott lenni....
5 éve volt az én lánybúcsúm és ÉN úgy csináltam mind anyagilag mind másban hogy mindenkinek jó legyen és ne hozzak senkit kellemetlen helyzetbe!
Azt én is gáznak tartom hogy 8-ból 1 ember ment el! :(
a 8ból 1es vagyok... ugye 8ból 1 volt ott, 1 kéthetente járt csak haza munka miatt, így őnála megértettem a dolgot. Egyik akkor szakított a pasijával (aki a vőli tanúja volt),a másiknak akkor volt a FÉL ÉVES fordulója a palijával... na, őrá nagyon mérges voltam, az esküvőn is "alakított", azóta nem is beszélek vele... egyikük messze lakott, neki már én mondtam, hogy nem lesz buli, ne utazzon feleslegesen...
voltak kifogások... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!