Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
nagyon nagy családi problémában élek mostanság eddig mondhatni azt h béke volt jó voltak véták ilyen is volt pár ami most de már idegileg kikészültem nem birom már...apám meg anyám cirkuszol egymással de nagyon jó megszokhattam volna 22 éves kor alatt..apám "alkohlita"minket hibáztat mindenért....de már nem birom ami itthon folyik már azon remegek h mi lesz másnap...segitesetek
2009. okt. 17. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Költözz el.
2009. okt. 17. 21:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Hidd el ha nem félteném anyámat akkor már megtettem volna....és most is sokat agyalok rajta...h egyik nap nem jövök haza munkából
2009. okt. 17. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Az anyád elválhat, te meg elköltözhetsz. Ennyi.
2009. okt. 17. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:
költözz el anyudal együtt
2009. okt. 17. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:
úgy gondolod, az a jövőd, hogy anyukádat véded, amíg él? Ez lehet, hogy még kb 40-50 év. Ő válaszotta apukádat, neked pedig magaddal és majd leendő családoddal kellene törődnöd, ami azzal kezdődne, hogy elköltözöl, mivel már nagykorú vagy. Apukádon nem fogsz tudni változtatni sajnos és más sem.
2009. okt. 17. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!