Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom egy roma családdal...

A barátom egy roma családdal barátkozott össze. Nem akarom, hogy valamibe belekeveredjen a párom. Hogyan szakíthatnám el tőlük? (Ez nem kamu! )

Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 15:54
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
A volt felesége kisemmizte a cuccát kidobálta az utcára és ezek az emberek fogadták be.
2013. júl. 8. 17:14
 12/35 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező (#11), és te ezek után azt akarod, hogy ne barátkozzon velük??? Bocs, de ha engem állított volna ilyen szituban választás elé a párom, ő repült volna...
2013. júl. 8. 17:24
 13/35 A kérdező kommentje:
De teljesen átvette az ők stilusát, lenyírta kopaszra a fejét, rongyokban jár stb.
2013. júl. 8. 17:34
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor beszélj erről vele... de ne megváltoztatni akard, mert az a párkapcsolat, amelyik úgy indul, hogy "majd én megváltoztatom a másikat" soha nem szokott hosszú távon sikeres lenni. Azt persze nyugodtan elmondhatod neki, hogy neked igényesebb külsővel jobban tetszene, vagy valami...
2013. júl. 8. 17:38
 15/35 A kérdező kommentje:
Legalább a haját ne nyírná le.... De azt mondja, hogy mivel egy kicsit megőszült szégyelli.
2013. júl. 8. 17:43
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor ennek a világon semmi köze a társasághoz, és én - szintén kicsit őszülő férfiként - bizonyos fokig még meg is tudom érteni. Ha téged zavar, akkor beszéld rá, hogy szerinted inkább fesse, neked az jobban tetszene - ugye az a másik megoldás az őszülés ellen...
2013. júl. 8. 17:49
 17/35 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek fogadjam el így?
2013. júl. 8. 17:57
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Rossz véleménnyel vagyok nagyon a romákról,de hogy ki is fejtsem utálatom okát:

1. vagyok

Tavaly szeptemberben 2 roma származású férfi a vonaton este kollégiumból hazafelé,leszólított,hogy sz..pjam le őket a WC-ben.....szerencsére odajött egy 30 év körüli férfi,hogy "hagyjátok békén a lányt" aztán odébb álltak......

Egyetlen egyszer összejöttem egy roma származású,egyetemet végzett pasival,mert eleinte szimpatikus volt,2 hónapot jártunk,majd mikor számomra egyértelművé vált,hogy agresszív,és nem tudja kezelni z indulatait+ végtelenül önző,szakítottam vele,de vagy 2-3 hónapon keresztül fenyegetett......

Az egyik unokahúgom 1 éve él roma származású pasival,aki

állatorvos,neki mégis össze törte az orr csontját.....

Azt aláírom hogy jó nagy hülye,hogy még vele van.....

2013. júl. 8. 18:08
 19/35 A kérdező kommentje:
De ennek most mi köze van az én páromhoz?
2013. júl. 8. 18:11
 20/35 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező (#17) igen, azzal együtt, hogy persze nyugodtan elmondhatod neki azokat a konkrét dolgokat, amik neked másként jönnének be, másként tetszenének. De lásd be, nem lenne tisztességes ha azt várnád, szakadjon el az IGAZI barátaitól, azoktól, akik mellé álltak a bajban, tehát már bizonyítottak.
2013. júl. 8. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!