Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragszik ránk a...

Jogosan haragszik ránk a sógórnőm? Nekem kellene bocsánatot kérnem?

Figyelt kérdés

A férje lassan 1 éve munkanélküli. Azóta sokat segítünk nekik, főleg étellel és gyerekruhával. Van egy 1,5 és egy 4 éves gyerekük. Folyton panaszkodnak, hogy nincs munka.

Sikerült szereznem egy munkát a sógónőmnek és beszéltem a bölcsi vezetőjével ahová a lányom jár, van náluk hely, októberben mehet a kicsi.

Ezt most elmondtam a sógórnőmnek, aki teljesen felháborodott, azt vágta a fejemhez hogy csak mert én olyan szívtelen, szar anya vagyok hogy bölcsibe adom a gyerekem, ő nem fogja követni a példámat és inkább éhen halnak, de 3 éves koráig otthon marad vele, ő nem kockáztatja meg hogy lelkibeteg lesz a gyereke meg hasonlók.

Teljesen kiakadtam, fogtam magam és eljöttem. A férjem nagyon pipa rá, azt mondta hogyha nem akar dolgozni akkor mostantól kaját sem adunk nekik.

A sógórnőm most engem utál.

Mit lehetne tenni?

2013. júl. 6. 19:39
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
61%
Három hónapos koromtól vittek a bölcsibe.Nem lettem lelkibeteg :-)
2013. júl. 6. 21:48
 32/35 anonim ***** válasza:
53%
Nem haragszik jogosan, jólcsináltad. Mostantól szarj rájuk:)
2013. júl. 7. 09:22
 33/35 anonim ***** válasza:
30%
miért lettem lepontozva?Azért, mert az anyukám nem ült otthon velem 10éves koromig?
2013. júl. 7. 15:50
 34/35 anonim ***** válasza:
Mi újság a sogórnődékkel? Segítitek még?
2015. márc. 21. 19:40
 35/35 anonim ***** válasza:
9%

menjen a pasi arra a melóra egy férfi több pénzt kap ugyanazért a munkáért

és a gyereket be kel szoktatni, az elején folyton beteg lesz

apuka 2 szer kiporszivoza a gyerek orrát és bevágja a durcát hogy anyuka menjen szabri mikor beteg a gyerek

2015. márc. 22. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!