Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragszik ránk a...

Jogosan haragszik ránk a sógórnőm? Nekem kellene bocsánatot kérnem?

Figyelt kérdés

A férje lassan 1 éve munkanélküli. Azóta sokat segítünk nekik, főleg étellel és gyerekruhával. Van egy 1,5 és egy 4 éves gyerekük. Folyton panaszkodnak, hogy nincs munka.

Sikerült szereznem egy munkát a sógónőmnek és beszéltem a bölcsi vezetőjével ahová a lányom jár, van náluk hely, októberben mehet a kicsi.

Ezt most elmondtam a sógórnőmnek, aki teljesen felháborodott, azt vágta a fejemhez hogy csak mert én olyan szívtelen, szar anya vagyok hogy bölcsibe adom a gyerekem, ő nem fogja követni a példámat és inkább éhen halnak, de 3 éves koráig otthon marad vele, ő nem kockáztatja meg hogy lelkibeteg lesz a gyereke meg hasonlók.

Teljesen kiakadtam, fogtam magam és eljöttem. A férjem nagyon pipa rá, azt mondta hogyha nem akar dolgozni akkor mostantól kaját sem adunk nekik.

A sógórnőm most engem utál.

Mit lehetne tenni?

2013. júl. 6. 19:39
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha a sógornőd férje eleve munkanélküli akkor felesleges bölcsődébe adni a gyereket, a gyerek három éves koráig az apa is el tud menni gyesre az anya meg el tud menni dolgozni.
2013. júl. 6. 19:53
 12/35 anonim ***** válasza:
79%
Aki ilyen hülye, AZ haljon éhen. Sajnos itt a gyerekek szívnak. De hogy lehet valaki ennyire ostoba?
2013. júl. 6. 19:55
 13/35 A kérdező kommentje:
Októberig a férje lett volna otthon vele, ezen is kiakadt, hogy akkor a férje hogy fog dolgozni. Mondanom kellett volna, hogy ahogy eddig, de szóhoz sem jutottam.
2013. júl. 6. 19:55
 14/35 anonim ***** válasza:
84%
Jaj hàt büdös neki a melò!Ne törödj vele hàt agyhalott ès nem tehetsz rola :-) Szoval mèg csak eszedbe se jusson bocsànatot kèrni attol a rest disznótól!
2013. júl. 6. 19:56
 15/35 anonim ***** válasza:
79%

Ne érzed magad a gyerekek miatt rosszul, mert ez a kulcs: a sógornőd pontosan tudja, hogy a gyerekeivel takarózhat és a gyerekein keresztül símán tud téged manipulálni, mert szánod a gyerekeit.

Nos, ha tényleg szánod a gyerekeket, akkor küldd a szüleire a Gyámhatóságot! Ha igazán meg akarod menteni a gyerekeket, akkor minél előbb el kell venni ilyen szülőktől őket, ebben pedig segíthetsz.

Nem vagy a gyerek szülője, nem vagy felelős értük, ne nyaggasd magad hamis bűntudattal.

2013. júl. 6. 19:56
 16/35 anonim ***** válasza:
96%
Te csak segíteni akartál, ne legyen bűntudatod. Nektek van igazatok, de szerintem ha a sógornőd férje munkanélküli, nem is kell bölcsibe adni a gyereket, ő is nyugodtan vigyázhat rá.
2013. júl. 6. 19:57
 17/35 anonim ***** válasza:
78%
Több kismamától hallottam, hogy nem akarnak elmenni dolgozni. Nem akarják bölcsibe adni a gyereket. Lehet a munkahelyükről menekültek gyedre, gyesre. Inkább szülnek mint dolgoznak. Otthon kényelmesebb mint dolgozni járni.
2013. júl. 6. 20:00
 18/35 anonim ***** válasza:
74%
16-os vagyok, bocs, de nem olvastam eddig az utolsó hozzászólásodat. Akkor meg lehet, hogy ha a férjének már van kilátásban munka, eleve úgy egyeztek meg, hogy egyelőre csak a férj megy dolgozni és meg tudnak élni egy fizetésből. Nem tudom, csak találgatok. De akárhogy is van, te akkor is csak jót akartál, még ha nem is fogadta el, meg kellett volna köszönnie, hogy megpróbáltál nekik segíteni.
2013. júl. 6. 20:00
 19/35 A kérdező kommentje:

Bár lenne munka kilátásban....

Amúgy ez nem nagy munka, amolyan titkárnő-féle lenne. Fénymásolás, posta, tárgyalásra kávé és süti bekészítése, ilyenek. De a főnökök kedvesek (3 cég bérel több irodát együtt), be lenne jelentve, fix 8 órás munkaidő.

2013. júl. 6. 20:03
 20/35 anonim ***** válasza:
93%
Más a seggét a földhöz verné egy ilyen melóért!!! Vagy akármilyenért!!!!
2013. júl. 6. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!