Jogosan haragszik ránk a sógórnőm? Nekem kellene bocsánatot kérnem?
A férje lassan 1 éve munkanélküli. Azóta sokat segítünk nekik, főleg étellel és gyerekruhával. Van egy 1,5 és egy 4 éves gyerekük. Folyton panaszkodnak, hogy nincs munka.
Sikerült szereznem egy munkát a sógónőmnek és beszéltem a bölcsi vezetőjével ahová a lányom jár, van náluk hely, októberben mehet a kicsi.
Ezt most elmondtam a sógórnőmnek, aki teljesen felháborodott, azt vágta a fejemhez hogy csak mert én olyan szívtelen, szar anya vagyok hogy bölcsibe adom a gyerekem, ő nem fogja követni a példámat és inkább éhen halnak, de 3 éves koráig otthon marad vele, ő nem kockáztatja meg hogy lelkibeteg lesz a gyereke meg hasonlók.
Teljesen kiakadtam, fogtam magam és eljöttem. A férjem nagyon pipa rá, azt mondta hogyha nem akar dolgozni akkor mostantól kaját sem adunk nekik.
A sógórnőm most engem utál.
Mit lehetne tenni?
Ne érzed magad a gyerekek miatt rosszul, mert ez a kulcs: a sógornőd pontosan tudja, hogy a gyerekeivel takarózhat és a gyerekein keresztül símán tud téged manipulálni, mert szánod a gyerekeit.
Nos, ha tényleg szánod a gyerekeket, akkor küldd a szüleire a Gyámhatóságot! Ha igazán meg akarod menteni a gyerekeket, akkor minél előbb el kell venni ilyen szülőktől őket, ebben pedig segíthetsz.
Nem vagy a gyerek szülője, nem vagy felelős értük, ne nyaggasd magad hamis bűntudattal.
Bár lenne munka kilátásban....
Amúgy ez nem nagy munka, amolyan titkárnő-féle lenne. Fénymásolás, posta, tárgyalásra kávé és süti bekészítése, ilyenek. De a főnökök kedvesek (3 cég bérel több irodát együtt), be lenne jelentve, fix 8 órás munkaidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!