Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire jut idő a munkád mellett?

Mire jut idő a munkád mellett?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok. Én amikor dolgoztam csak meló meg alvás volt az életem. 10kor kelés, elkészültem, buszoztam, 2kor kezdődött a munka, 22kor vége, fél 24re hazaértem, alvás. Heti 6 napban. Pár hónap múlva már úgy ki voltam idegileg hogy majdnem minden nap összeestem a melóhelyen. Elegem lett belőle. Azóta nem vagyok hajlandó sehova sem dolgozni menni. De ez csak az én történetem... hátha lesz még jobb is...

Nektek jut időtök másra is? Hogyan csináljátok? Hogy telik egy átlagos napotok?

2009. okt. 17. 00:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

reggel: 7 kor kezdek a laborban - 6 kor kelek

délután: 15.20 kor végzek - 4 re általában otthon vagyok

Szinte mindenre jut időm: család, hobbi, sport

Szerintem ez egy korrekt munkahely! Nem kell megszakadni a munkától, ki lehet venni a szabadságot...

Laborvezető

2009. okt. 17. 00:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs munkám, így mindenre van időm, de főleg olyanra, amihez nem kell sok pénz.
2009. okt. 17. 00:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos jelenleg csak 4 órában dolgozom, a délelőttöm teljesen szabad, arra jó, hogy délelőtt foglalkozzak mással is, de lakást szeretnék venni, és hitelt nem kapok részmunkaidőre :-(
2009. okt. 17. 00:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én volt hogy nyaranta a balcsin dolgoztam reggel 8-tól este 9-ig.Na az nekem is ilyen volt.Aztán átestem a holtponton és a végén bulizni is bírtam:Dpersze akkor csak 3 órát aludtam.Most hála istennek vállalkozok így arra van időm amire szeretném.Persze amikor iszonyat dömping van:SMég a lábam is szőrös lesz.
2009. okt. 17. 00:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Rugalmas munkaidő, napi 8 óra. Kezdek 9kor, végzek 5kor. Így indulhatok fél 8kor, de hazaérek 6-fél hétre. Ez után mindenre van időm.
2009. okt. 17. 00:50
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
Nekem nincs munkám,és mégse jut idő semmire amire szeretném:(
2009. okt. 17. 01:10
 7/9 anonim ***** válasza:
96%

Bocs, hogy megkérdezem : ha napi 8 órai munka után minden nap 10 órát alszol, akkor mitől vagy kiborulva???...

Nem tudom, milyen munkát végeztél napi 8 órában, lehet nehéz fizikai munkát és az volt túl nehéz???

Inkább arra tippelek, hogy fizikailag nem bírtad az utazásokat, napi 8 órai melót...

Lehetséges, hogy vitamin hiányod van, amin azért nem lenne nehéz segíteni... Vagy más hiányzik a szervezetedből, amitől erőtlen vagy (vas?... vérszegénység?...)

Sajnos, azt a luxust kevesen engedhetik meg maguknak, hogy kijelentsék : "nem hajlandóan sehova sem dolgozni menni"... Kivéve, ha nem nyerted meg a lottó főnyereményt, vagy nem örököltél az amerikai nagybácsidtól...

Én például reggel 6-kor kelek, 7-kor iskolába indítom a fiam, megiszom 1 kávét és bekapcsolom a számítógépet...

Reggel 8-tól hajnali 3-4 óráig a neten dolgozom (webáruházakat kezelek, programozok, napközben ellátom a telefonos ügyfélszolgálatot is, felveszem a megrendeléseket és továbbküldöm, koordinálom a raktárkészletet a megrendelésekkel, stb.)...

Napközben ellátom a gyerekeimet (ebédeltetés, napi mosogatás, tanulások felügyelete, beszélgetés), ellátom a háztartást is...

Naponta kb. 3 órát alszom, és ezt már évek óta csinálom így! (Reggel bedöntök 1 kávét, ezzel fitten tudom végezni a munkáimat.)

Az is igaz, hogy :

- igyekszem az időrabló tevékenységeket kiváltani (ebédfutárral hozatok ebédet, vacsorát, így nem kell bevásárolnom és főznöm, ezzel rengeteg időt tudok spórolni)...

- minden bevásárlást a neten intézek, ezzel is rengeteg időt tudok spórolni (ráadásul pénzt is, mert a neten olcsóbb vásárolni)...

- táplálékkiegészítőket szedek, amitől fizikailag jóval többet bírok, mint anélkül (napi 1200mg szójalecitin kapszula, 2400mg halolaj kapszula, 2000mg spirulina tabletta, 1000mg folyamatos felszívódású C-vitamin)...

Ezektől fantasztikus lett a teherbírásom!

Szóval, próbáld egy kicsit "felturbózni" magad, persze egészségesen, nem drogokkal!!!

Próbáld a felesleges időrabló tevékenységeket leredukálni vagy ügyesen "kiváltani"...

Napi 8 órai munkától nem lenne szabad kiborulni, ennél azért a legtöbb ember többet dolgozik.

Lehet, a buszozás veszi ki belőled az erőt?!

Közelebb nem találsz munkahelyet?...

Netán egy olcsó autót beszerezve nem könnyíthetnél az utazásaidon?...

Esetleg egy nagyobb városba költözve, az utazásokat, buszozásokat is megspórolhatnád!

Gondold alaposan végig : hogyan könnyíthetnél a saját sorsodon?

2009. okt. 17. 01:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb semmire... :(

Reggel 6kor kelek, a suliból 14 óra körül érek haza, háromra pedig már megyek is dolgozni... 22 órakor végzek, 23ra otthon vagyok és kezdhetek tanulni. Hévégén is dolgozom...

17/L

2009. okt. 17. 06:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
8-ra megyek, 4 fele itthon vagyok, utána főzés, a család és el is m ent a napom. A hétvégén itthoni robot, addigra sok a mosnivaló, főzés, takarítás. Ha vasárnap délután 4-re le tudok ülni már örülök, de menni sehová nincs kedvem.
2009. okt. 17. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!