Utál az anyósjelölt?
Figyelt kérdés
Alig egy hónapja vagyok együtt a párommal, és már bemutatott a szüleinek. Eleinte minden rendben volt, de aztán lassan feltünt egy pár dolog, amiből az szüröm le, hogy vagy nem birja a fejem, vagy féltékeny rám. ilyen dolgok voltak például, hogy egy hosszú útról hazatérve ott szerettem volna aludni náluk,(párom ajánlottam fel a dolgot), anyós felháborodott, hogy minek aludnék én ott? mért nem megyek egyből inkább haza? vagy ha haza kellett vinni engem kocsival, akkor ne idegesitsük már, minek vinne haza a párom? (megjegyzem több autó is áll a háznál egyszerre,pénzszükében sincsenek). az a baj, hogy egyre több apró dolog van, amiből ezt szüröm le. 21-23 évesek vagyunk, úgy gondolom, hogy megakadályozni nem sok minden tud köztünk akár azzal is, hogy külön szobába rak minket éjszakára..."mert hogy egy hónap után nem illik még együtt aludni"! ti ezekre hogy reagálnátok? normális csaj vagyok, nincs semmi extra hóbortom, nem viselek semmilyen meghökkentő ruhát, egyetemre járok, tanulok, illedelmes vagyok vele szemben is, és mégis ezt kapom! miért???2009. okt. 16. 21:40
11/11 anonim válasza:
Engemet is utal az anyosom. Barmit megteszek semmi se jo neki, nem vagyok eleg sot ragalmaz is olyan dolgokkal amit el sem kovettem csak azert hogy szetvalasszon minket :(
En probaltam leulni az anyos jelolttel de hat csak meg nagyobb katasztrofa lett... Szoval szerintem erre nincs megoldas csak az hogy kulon koltoztok es akkor mar nem lessz mit bele szoljon !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!